Delia nu se mai ascunde. Primele declarații despre sarcină: Aduc un suflet nevinovat într-un mediu nesigur

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Delia a făcut primele declarații despre ipostaza de mamă. 

La 39 de ani, Delia Matache este una dintre cele mai iubite artiste din România și are o carieră lungă și cu multe reușite, clasându-se de ani de zile în topurile muzicale. 

Invitată în podcastul Andrei, un lucru neașteptat pentru fanii celor două câtărețe care se așteptau ca cele două să fie rivale, Delia a făcut primele declarații despre copil și despre ipostaza de mamă. 

Subiectul despre momentul în care va devenit mamă a enervat-o de multe ori pe Delia, însă acum, nu a avut cale de scăpare și a purtat o discuție interesantă cu Andra, mamă a doi copii deja.

Delia este căsătorită din anul 2012 cu Răzvan Munteanu și până acum a preferat să profite de anii tinereții și să stea pe cele mai mari scene, să compună și să călătorească. 

Delia, primele declarații despre ipostaza de mamă. De ce îi este frică, de fapt


"Mie mi-e frică puțin de lumea asta. Mi-e frică, gândindu-mă la mediul ăsta de familie. Mi-e teamă să mă gândesc că aș aduce un copil în lume asta.

Nu-mi place în totalitate lumea în care trăim și mi se pare că aduci un copil într-o lume tare nesigură. E nesigur totul și aduc un suflet nevinovat, într-un mediu nesigur?", a spus Delia.

"Știu că pot să fiu o mamă foarte mișto și realizez că o să am anumite frici. Simt că aș putea să fiu o mamă extraordinară, dar simt că aș mai putea să-mi dau un pic de răgaz, cât cred eu că mai merge. Nu o să zic asta și la 60 de ani", a completat artista. 

Andra, detaliu despre Delia și rivalitatea dintre ele. Ce se întâmplă când se întâlnesc

De multe ori, fanii s-au întrebat care este relația dintre cele două artiste, dacă sunt sau nu rivale, dat fiind faptul că au de împărțit aceleași scene.

Într-un interviu acordat lui Mihai Morar în podcast-ul său de pe YouTube, Andra a spus totul despre cum se înțelege cu Delia și a oferit detalii neașteptate.

Întrebată de Mihai Morar ce face când se întâlnește cu Delia: se ignoră reciproc sau își vorbesc, Andra a spus că i se pare normal ca oamenii să aibă preferințe, dar ea nu se uită la taberele formate de fani care își dispută preferatele din punct de vedere muzical.

"Eu sunt mulțumită de oamenii care mă iubesc pe mine. Culmea e că eu nu am un sentiment din ăsta de ranchiună, de concurență. Suntem atât de diferite. Ne mai întâlnim și râdem. Eu nu am cum să mă uit la un artist care cântă frumos decât într-un mod admirativ.

Trebuie să ascultăm, mă uit să văd ce cântă și alți artiști. Sunt o tipă competitivă, dar competiția e cu mine, cu drumul meu. Nicidecum nu mă uit cât a stat nu știu ce cântec al unui artist. Nu pot să mă compar cu alt artist. Fiecare avem lucruri diferite", a spus Andra.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel