Coronavirus - COVID 19
România în stare de urgență
-
confirmate
-
vindecate
-
decese
Sună-ne (Luni - Vineri, 09:00 - 18:00) sau scrie-ne la numărul 0772.264.642
sau la adresa de e-mail [email protected]

De ce să ții făina în congelator. Trucul care-ți garantează succesul

Ema Apostu / 21 feb 2020 / 08:52

Făina este ingredientul principal pe care trebuie să-l folosești la diverse prăjituri delicioase. Așadar, trebuie să știi că se ține în frigider. Motivul este simplu. Te ajută foarte mult.

Păstrează făina la congelator, împachetată într-o pungă de hârtie și apoi într-o pungă de plastic. Păstrată la rece, se menține mult mai bine pentru o perioadă lungă de timp.

Astfel, o poți folosi și peste un an sau doi, dacă a fost bine împachetată și nu a pătruns umezeala. Când o decongelezi, folosește un ciur să o cerni pentru a fi cât mai afânată și bună de aluaturi delicioase de prăjituri sau cozonaci, scrie libertateapentrufemei.ro.

De asemenea, drojdia proaspătă sau drojdia uscată se păstrează la congelator, dacă vrei să te bucuri de eficiența lor cât mai mult timp, când pregătești diverse aluaturi.

Vezi și: Drojdia crudă sau drojdia uscată? Care este mai bună, diferențe

Cum prepari cojile de cannoli. Rețeta originală

Te-ar putea interesa







Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


dcn.n-nxt.25