De ce a plecat Florin Călinescu de la PRO TV. Adevărul, spus după 15 ani!

florin-calinescu
florin-calinescu

Adevăratul motiv al plecării lui Florin Călinescu de la Pro TV a fost dezvăluit.

Doina Gradea, fosta asistentă personală a lui Adrian Sârbu, a dezvăluit, într-un text scris pe blog, motivul pentru care Florin Călinescu a părăsit televiziunea Pro TV, în ciudat faptului că avea un „salariu uriaş, poate cel mai mare din România."

„Una din cele mai mari vedete de televiziune din România, care va rămâne în istoria televiziunii, a fost şi rămâne Florin Călinescu", scrie Doina Gradea pe blogul oaresuntunporc.ro.

Florin Călinescu, omul care putea să te ridice sau să te desfiinţeze Fosta asistentă a mogulului media Adrian Sârbu a povestit şi despre ediţiile emisiunii „Chestiunea Zilei" în care au fost prezenţi cei mai importanţi oameni politici, rememorând-o pe cea cu Emil Constantinescu, „cu cel mai mare rating posibil", şi precizând că nu exista invitat care să nu aibă emoţii. „Să fii faţă în faţă cu Călinescu la Chestiunea zilei putea să însemne ridicarea sau căderea ta totală.

Călinescu putea să te ridice sau să te desfiinţeze cu o emisiune", notează Gradea. Florin Călinescu a renunţat la Pro TV din principiu De asemenea, aceasta a dezvăluit şi motivul care a stat la baza deciziei de a părăsi, în 2001, postul Pro TV:

„A părăsit Pro TV în 2001 din cauza principiilor lui. Nu a acceptat pur şi simplu să fie coleg la Pro TV cu Adrian Păunescu care avea şi el emisiune pe atunci. Nu putea să înţeleagă dincolo de înţelegerea lui a lucrurilor şi a evenimentelor. Şi-a lăsat Pro TV cu tristeţe şi cu speranţa că el oriunde s-ar duce va fi la fel de mare. Plecarea lui Călinescu de la Pro TV a fost o mare lecţie pentru oricine îşi închipuie că e de neînlocuit în orice domeniu, fie el şi televiziune. Nu a mai reuşit niciodată ce a făcut el la Pro TV. Însă rămâne cel mai mare om de televiziune de după 1990. Cu bune şi rele. Nimeni nu pare să îi ia locul câştigat de el cu multe sacrificii cel puţin în următorii cinci-zece ani. Oh, şi era să uit! Avea salariu uriaş, poate cel mai mare din România."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel