Dansez pentru tine: Sore și Dima din LaLa Band intră în competiție

banica vantur
banica vantur

Show-ul "Dansez pentru tine"  debutează  pe 18 octombrie, la ProTV, cu o mare surpriză.  Sore și Dima din LaLa Band vor intra în concurs pentru a încerca să îndeplinească visurile partenerilor.  Reprezentanții postului spun că în noul sezon “nivelul competiţiei creşte, iar regulile se înăspresc”.

Show-ul, în care opt concurenţi vor  lupta pe ringul de dans pentru o cauză nobilă, va fi  difuzat vinerea de la ora 20.30.

Sore și Dima din LaLa Band participă în această toamnă în cel de-al 14-lea sezon al emisiunii Dansez pentru tine, unde vor lupta în pași de dans pentru împlinirea visului partenerilor lor.

 "Am dansat toată viața, iar de când cu serialul Pariu cu viața dansul a devenit un obicei zilnic”, a declarat Sore.
La rândul său, Dima este la fel de fericit că are șansa să lupte pentru cineva în pași de dans. "Îmi doream enorm să ajung la dansez pentru tine. Am acest vis de acum trei ani, când am intrat în proiectul Pariu cu viața, scrie PRO TV.
Reguli noi pentru această ediție

Pentru prima ediţie a emisiunii, coregraful fiecărei perechi va fi stabilit prin tragere la sorţi. La finalul primei ediţii, echipa care se va situa pe primul loc îşi va putea păstra componenţa şi va putea alege un stil de dans cu care să impresioneze publicul săptămâna următoare.

Printre noi stiluri de dans pe care concurenţii se vor întrece în acest sezon se numără: Vogue, lyrical şi Lindy Hop. Nu vor lipsi nici stiluri precum: vals, tango, cabaret, dansuri vechi, rock’n’roll, R&B, reggaeton, striptease, Bollywood, dans ţigănesc şi dans în ploaie.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel