Daniel Boloca s-a decis pentru ce naţională vrea să joace: Dacă mă cheamă, voi răspunde prezent

Facebook Echipa Nationala a României
Facebook Echipa Nationala a României

Daniel Boloca, jucătorul lui Frosinone, a spus ce naţională vrea să reprezinte, dintre România şi Italia. 

„Tatăl meu muncea într-o fabrică, se trezea la ora 6 dimineața, apoi lucra și în alt loc, pentru a putea să mă țină la antrenamente. Am înțeles că trebuie să fac și eu sacrificii, așa că am tras din greu pentru a ajunge în Serie B.

Dorința mea este să joc pentru Italia, m-am născut în Italia și am trăit întotdeauna aici. Dacă Mancini mă cheamă din nou, voi răspunde prezent”, a spus Boloca pentru Gazzetta dello Sport.

La naţionala României s-a simţit inconfortabil

Jucătorul a fost convocat la un amical al României, cu Slovenia, şi a şi jucat câteva minute. Nu a fost, însă, cea mai fericită experienţă. 

"Încerc să-mi îmbunătățesc jocul în fiecare zi, nu mi-am stabilit niciodată așteptări ridicate. Guido Angelozzi (n.r. – președintele de la Frosinone) a crezut în mine, a fost greu la început. Ritmul este ridicat în Serie B, am suferit la început. Suntem o echipă unită, puternică, cred că putem să promovăm în Serie A.

Stagiul cu naționala Italiei a fost o experiență frumoasă. România a avut încredere în mine înainte: nu puteam refuza să fiu convocat, trebuia să-mi fac părinții mândri. Dar eu nu cunosc limba, m-am simțit inconfortabil", a mai punctat fotbalistul, citat de Playsport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel