Urmărește emisiunea live


Dani Oțil, taxat după botez. Răzvan Simion și fanii i-au bătut obrazul: Mi-am bătut joc de copil

Foto: Instagram Răzvan Simion / Dani Oțil
Foto: Instagram Răzvan Simion / Dani Oțil

Dani Oțil a fost criticat de fani și de Răzvan Simion după botezul fiului său din weekend.

Ultima zi de relaxare înainte de impunerea restricțiilor a fost moment de mare bucurie și de petrecere pentru Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, care și-au botezat micuțul, pe Luca Tiago.

Așa cum au făcut și cu nunta, Dani și Gabriela au decis să țină secret și botezul, până ieri, când soția matinalului de la Neatza cu Răzvan și Dani le-a spus urmăritorilor de pe Instagram totul.

"Mergem la botez", a spus Gabriela Prisăcariu pe Instagram, în timp ce se afla în mașină, pe drum.

"Eu nu mă dezbrac să intru în chestia aia cu apă", a glumit Dani Oțil în videoclipul soției sale de pe rețelele de socializare.

Odată ce a început slujba la Biserică, Gabriela Prisăcariu a fost surprinsă de invitații săi într-un alt videoclip în care se observă emoția pe care a avut-o. Modelul nu și-a mai putut lua ochii de la fiul ei, iar în momentul în care preotul a început să-l scufunde pe Luca Tiago în cristelniță, aceasta a venit mai aproape, pentru a fi alături de bebelușul ei.

Dani Oțil, certat după botez. Cu ce probleme s-a confruntat prezentatorul TV

"Băi, m-au certat și pentru numele copilului. Ce credeți că un bebeluș nu a greșit cu nimic? Unu, nenumărați oameni mi-au zis că mi-am bătut joc de copil cu numele ăsta. Puteam să-i pun Termopan. Și doi, cu baloanele. Mi-a scris un individ: „Se scufundă planeta și voi aveți perete cu baloane”. Băi, are dreptate, dar eu n-am avut când eram mic și am vrut să mă bucur", a declarat Dani Oțil, în direct la Neatza cu Răzvan și Dani.

Răzvan Simion l-a luat la mișto pe Dani Oțil, după botez

Nu știu dacă ați observat, eu eram și un pic mai în spate, dar la momentul tortului ați observat esențialul? Adică n-a mai pus artificii, a pus niște spirtiere mari cu flacără de 20 de centimetri ca să nu bage nimeni mâna să strice tortul, a declarat Răzvan Simion în emisiune.

Părinții noștri ne ziceau să stăm cuminți, eu și fratele, că ne aduc o felie de tort. Băi, dar una aduceau. Așa era pe vremuri, a completat Dani Oțil.

Dani Oțil, despre momentul când plânge bebelușul

"Două săptămâni cu bebelușul:

E simplu. Când plânge, trebuie doar să ai:

1. Lapte în sân.

2. Scutec curat

3. Praf roz de stele dulci, cules de unicorni frezați, dar să fie cules doar în zilele pare la răsărit, când plouă cu doare dacă nu merg primele două", a scris Dani Oțil pe Instagram.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel