Dani Oțil: Suntem niște PROȘTI organizați! Se apropie lațul, fiecare vom avea acest virus, eu încep să am din ce în ce mai mulți cunoscuți

Dani Oțil s-a arătat șocat de câți ”proști” îl urmăresc, pe care se vede nevoit să-i blocheze. 

”Viața cu Răzvan și Dani nu mai e atât da funny. Lumea este împărțită online, nu-mi vine să cred că sunt urmărit și citit de atâția proști. Am dat la block-uri ieri...

Bă, că fiecare crede despre coronavirus este una, fiecare are dreptul să creadă ce vrea, dar să dai mai departe idei extreme spuse de alți proști mi se pare deja că suntem niște proști organizați. Dau la block-uri pe zi... foarte multe. 

”Viața lor cu televizor, pentru câteva săptămâni, s-a suspendat”

Se apropie lațul, după cum știți, fiecare vom avea acest virus, important e când îl luăm și cât de mare e presiunea pusă pe sistemul sanitar. 

Eu încep să am din ce în ce mai mulți cunoscuți și, culmea, sunt din cei care au vrut neapărat la mare să stea bot în bot cu alții. Pentru că ei sunt în spital și n-au televizor, adică mi-au trimis niște poze din spital... nu e cel mai drăguț loc de pe planeta Pământ, îi salut, poate le transmite cineva sau văd pe Youtube, după emisiune, căci viața lor cu televizor toată ziua, la fiecare cafea de dimineață, pentru câteva săptămâni, s-a suspendat” a spus Dani Oțil, în această dimineață, la Antena 1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel