Dani Oțil, fotografie de MILIOANE, de la NUNTĂ. A dat lovitura

Dani Oțil și-a pus pirostriile, cum spune o vorbă românească. 

”Casă de piatră! Sănătatea și fericirea să domnească peste casa voastră”, ”Felicitări! Casă de piatră şi s-aveți o căsnicie lungă şi fericită până la adânci bătrâneți!”, ”Felicitări! Să aveți parte de zile senine și fericite! Casă de piatră!” sunt doar trei din cele peste 6.600 de mesaje pe care le-a primit Dani Oțil pe contul de Facebook după ce s-a însurat cu Gabriela Prisăcariu. 

Sute de mii de like-uri împreună

Realizatorul de la Antena 1 a publicat prima fotografie de la nuntă, pe Facebook, astăzi, în urmă cu 6 ore. În acest timp, a strâns peste 73.000 de like-uri la fotografie de la nuntă. Dani Oțil are nu mai puțin de 707.000 urmăritori pe Facebook.

Fotografia a fost postată și pe Instagram de Dani Oțil, unde a strâns peste 47.000 de aprecieri și peste 500 de comentarii. Și el, și Gabriela au postat la Story, pe Instagram, mai multe filmulețe spectaculoase de la nuntă, dar și imagini tari cu decorul în care cei doi miri și-au întâmpinat invitații. Nunta s-a ținut chiar la restaurantul lui Dani Oțil, iar cei doi s-au bucurat de un eveniment intim, cu familia și prietenii apropiați. 

Peste 47.000 de like-uri a strâns și Gabriela la fotografia pe care a postat-o pe Facebook, o fotografie cu atât mai specială cu cât partenerei de viață a lui Dani Oțil i se poate observa burtica de gravidă prin rochia absolut superbă, de vară, pe care a ales s-o poarte în acest moment special al vieții ei. "Domnul și doamna Oțil" a scris Gabriela în dreptul fotografiei, dar în engleză. 

Vezi fotografiile în GALERIA FOTO

Vezi și: Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, NUNTĂ în secret, chiar în aceste momente. Primele IMAGINI, cât de frumoși sunt

Dani Oțil dăduse de înțeles că ar urma să facă nunta, însă, cum mereu e pus pe glume, nimeni nu l-a luat în serios. Într-o emisiune, matinalul a spus "Eu nu am naș din România, decât dacă vrea nea Gigi. La mulți ani, nea Gigi! Păi pe cine să pun, săracule, naș, ca pe tine te-a pus Miki și ce s-a întâmplat?", i-a spus Dani Oțil lui Răzvan Simion. "Pai nu e vina mea că ea nu a avut noroc de nași!", a răspuns atunci Răzvan Simion.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel