Dani Oţil, despre Mihaela Rădulescu: E pisica vagaboandă. Reacția divei

Dani Oţil a vorbit în cadrul emisiunii "Neatza cu Răzvan şi Dani" despre filmul "Bolt", în care el dublează vocea unui hamster isteric şi care trăieşte într-o bulă, moment în care s-a referit și la fosta lui iubită, Mihaela Rădulescu. În varianta dublată în limba română a filmului de animație "Bolt", diva de la Mocao și-a împrumutat vocea pisicii maidaneze Mittens.

În cadrul unei replici oferite Amaliei, prezentatoarea horoscopului de la „Neatza cu Răzvan și Dani", Dani Oțil a spus râzând: „Hamsterul are un rol important și greu pentru că e greu să pui voci pe desen animat. Acest personaj nu se suprapune cu nimic din viața mea reală, este ușor isteric și diabolc. Este hapsân și un băiat de gașcă. Virgil Ianțu a pus vocea pe Bolt, pe câine, și Mihaela Rădulescu a fost pisica vagaboandă. Păi așa e...pisica vagaboandă", relatează spynews.ro.

[citeste si]

La scurt timp după cele afirmate de Dani Oțil, Mihaela Rădulescu a postat o fotografie pe pagina sa de socializare cu descrierea: "Să nu ne lăsăm, zic. Spatele drept, privirea sus şi... zâmbet cât curpinde!".

Dani Oţil şi Mihaela Rădulescu s-au iubit mai bine de 5 ani, înainte ca diva de la Monaco să formeze un cuplu cu paraşutistul austriac Felix Baumgartner.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel