Dani Oțil, adevărul despre Lidia Buble. "Ori o GLUMĂ, ori o PROSTIE". Cât de mult l-a AFECTAT relația lor

Dani Oțil a vorbit despre cât de mult l-a afectat relația dintre Răzvan Simion și Lidia Buble. 

Anunțul despărțirii dintre Răzvan Simion și Lidia Buble a surprins pe toată lumea, inclusiv pe Dani Oțil. De-a lungul timpului au apărut tot felul de zvonuri care spuneau că relația de pritenie dintre Răzvan și Dani ar fi fost afectată de Lidia Buble, care a dus la răcirea celor doi. Ba mai mult, cei doi nu și-ar mai fi petrecut timpul împreună decât în cadrul emisiunii pe care o prezintă la Antena 1. 

Ei bine, Dani Oțil a infirmat toate aceste comentarii și a spus totul despre relația dintre el și Răzvan Simion, dar și despre Lidia Buble. 

”E ori o glumă, ori o prostie. Mă înțeleg foarte bine cu Lidia de la început. Îmi plac oamenii pozitivi. Cu Răzvan mă știu de la gradiniță. Nu cred că relația a ”evoluat”. Cred că ne bazăm unul pe altul exact ca atunci: necondiționat. Ne contrazicem, dar nu ne certăm. Suntem firi total diferite. Nu am împărțit niciodată bani sau fete! Poate ăsta e unul din secrete. Răzvan ar fi vărul ăla de aceeași vârstă cu care abia aștepți să împarți vacanța”, a spus Dani Oțil pentru evz.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel