Dani Oțil a jignit-o pe Ramona Olaru, în direct: Îl șutez de nu se vede! Ei nu se uită la Neatza

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Dani Oțil a jignit-o pe Ramona Olaru, în direct la Neatza cu Răzvan și Dani.

Dani Oțil va deveni în curând tată de băiat și a făcut mai multe dezvăluiri în direct. Prezentatorul a spus că nu vrea ca fiul lui să se apuce de fumat la vârsta de 16 ani, dar nici să nu-i vină acasă cu "fete precum Ramona Olaru" sau "tatuate".

"Apropo de diversificare, ai mei se simt și acum foarte prost, pentru că am fost lăsat la o vecină și toți își aduceau aminte de mine într-o anumită formă. Tot timpul eram în geamul doamnei cum sunt fetele de la Amsterdam. Stăteam cu mucii la nas și cu biscuitele în mână și plângeam. Vecina aceea stătea câte 3-4 ore la coada la ceva. Vă dați seama, aveam acces la aragaz, la orice.

Nici copilul meu nu va mânca broccoli pentru că eu nu îl suport. Arată ciudat, miroase ciudat. O să îl las totuși pe el sa aleagă. În al doilea rând, nu sunt pregatit. Am destule sfaturi, că d-aia am internet. Să vezi ce șuturi își ia dacă fumează la 16 ani. Sau să-mi vină cu vreo Ramona acasă sau cu vreo tatuată. Îl șutez de nu se vede", a spus Dani Oțil, în direct. 

Ramona Olaru, peripeții în vacanța din Dubai

De Paște, Dani Oțil a petrecut o scurtă vacanță alături de iubita sa, Gabriela Prisăcariu, în Dubai. Tot în Dubai a fost plecată și Ramona Olaru, motiv pentru care matinalul de la Antena 1 a ținut să facă o facă de râs pe colega de platou și a spus ce a pățit aceasta într-un mall din Dubai.

"Singurul om care a fost rugat să pună ceva pe el într-un mall din Dubai. S-a dus și și-a cumparat un trening ca să se îmbrace. Ei nu se uită la Neatza", a mai spus Dani Oțil. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel