Dani Oțil, la curse cu tatăl lui: “A aplaudat pe toate virajele” - Foto

Dani Oțil și tatăl, la curse
Dani Oțil și tatăl, la curse

Dani Oțil este un împătimit al raliurilor de enduro, dar și al curselor auto organizate, iar de această dată, copilot i-a fost chiar tatăl lui. Matinalul l-a luat cu el în maşină.

"Acel moment când îl dai pe tata cu maşina de concurs. A aplaudat pe toate virajele", a scris prezentatorul tv pe Facebook, spre deliciul fanilor, care au apreciat imaginile postate.

(w670) Dani Oțil

Relația pe care o are cu tatăl său este una specială. De fiecare dată când are ocazia, Dani nu ezită să îşi exprime admiraţia pentru cel de la care, recunoaște el, mai are multe de învăţat:

"Tata a fost stâncă toată viaţa. Aşa a fost tot timpul: pietroi la vedere, statuie de zahăr în interior. La filme plângea pe ascuns, parcă îşi antrenase un singur ochi să lăcrimeze... ăla dinspre geam, tot timpul. Tata nu ne-a bătut niciodată, deşi sunt sigur că uneori avea motive serioase, dar eu am ani de când chiar vreau să îl bat, să îl bat la concursurile vieţii (...)

Tata, la aproape 70 de ani, a pierdut mai puţine nopţi la petreceri, decât am pierdut eu până la 30. Aş spune că l-am bătut, dar scorul e în favoarea ficatului lui. Tata îşi vizitează mama aproape săptămânal, de când sunt eu mic, eu la 6 luni. Tata a fost mulţumit de aceeaşi maşină din 81 până în 2004. Eu sunt la a 8-a.

Tata a fost profesor, director şi bibliotecar. Deci a stat între cărţi, dar golanul ieşea dintre cărţi, din când în când, şi, ca un fel de superman al satului, cosea, săpa, însămânţa, tăia lemne, conducea tractor, făcea căpiţe, culegea, altoia, vedea de albine, zidea, zugrăvea, tăia porcul, făcea cârnaţii. Eu pe unele nici nu ştiu unde să le caut pe net", scria matinalul de la Neatza, pe Facebook, în urmă cu un an, de ziua tatălui său.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel