Dana Rogoz răbufnește după ce a fost pusă la zid de fani

Dana Rogoz a răbufnit într-un comentariu pe Facebook la adresa mămicilor care s-au declarat dezamăgite de faptul că vedeta nu și-a alăptat fiul mai mult de un an și trei luni.

Recent, actrița a mărturisit cât timp l-a alăptat pe fiul său. Cum alte mămici i-au spus că putea să-și alăpteze copilul mult mai mult timp, Dana Rogoz le-a dat o replică îndemnându-le să înțeleagă că nu sunt "atotștiutoare".

"Doamne, am lipsit puțin și văd că s-au încins spiritele. Înțeleg că unele mame, în loc să aprecieze faptul că încurajez alăptarea, sunt mai tare dezamăgite de faptul că nu am făcut-o și după 1 an și 3 luni. Sunt multe cauze într-adevăr care pot interveni. Nu îmi spuneți mie asta, care am trecut pe perioada alăptării prin moartea tatălui. Să vedeți atunci cum influențează asta alăptarea! Înșirați o serie de argumente rigide, fără să luați în calcul că mama și copilul sunt UNICI! Și povestea/ relația dintrei ei (implicit și cea a alăptării) e unică și ea. Am spus-o și o repet: înverșunarea cu care transmiteți mesajele pro-alăptare pot avea de multe ori exact efectul opus! Puneți presiune pe alte mame, care consideră că nu vor atinge niciodată "perfecțiunea alăptării", asa cum este ea descrisă de voi la 1 lună, 1 an sau 3 ani. Relaxați-vă și înțelegeți că nu sunteți atotștiutoare. Și cred că ajut mai multe mame vorbind din experiența personală, decât că o "persoană publică model" care dă cu copy/paste din "manualele alăptării", a scris Dana Rogoz pe pagina ei de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel