Dan Puric. Motivul incredibil pentru care nu votează

În pragul alegerilor prezidențiale, actorul Dan Puric a mărturisit că nu va merge la vot.

Artistul în vârstă de 55 de ani a precizat, într-un interviu acordat recent adevarul.ro, că nu are nicio preferință atunci când vine vorba de politicieni și partide.

„Nu voi merge să votez, nu mai votez de mult”, a recunoscut Puric. „N-am niciun parti-pris politic și vreau sa subliniez asta”, a precizat el.

În opinia sa, România suferă încă „reziduurile” comunismului: „România n-a ieșit din consecințele celui de-Al Doilea Război Mondial. Eu n-am nimic împotriva conducerii din România. Poporul român suportă reziduurile, 50 de ani de comunism...”, a afirmat el.

„Știi cum e un garou care-ți oprește sângele? Asta a făcut Securitatea cu banii României... De-asta a plecat tineretul în afară, de-asta e dezastrul ăsta aici. (...) Simt că lucrurile se degradează cumplit, cu o viteză năucitoare, că România și toată omenirea a intrat pe un tobogan de degradare. Tehnica asta de a crea o mișcare browniană e ceva teribil, crize etc. toate sunt organizate. La suprafață le-a ieșit, în profunzime nu!” a adăugat Puric.

Totuși, în același timp, artistul spune că „simte că România e ocrotită”: „Plăcile tectonice politice sunt incontrolabile pentru cei care vor să controleze România”, a spus acesta.

Motivul pentru care face artă

„Este o strategie de defrișare a poporului român, s-au scos voievozii din manuale. Eu fac artă ca un răspuns la atacul asupra patriei mele. Părintele Steinhardt vorbește despre felul cum «se descurcă» românul. Toți românașii mici «se descurcă».(...) Astăzi țăranul român nu mai are vocația pământului, țăranul român îl vinde pe câteva mii de euro”, a mai zis Dan Puric.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel