Dacia Sandero are cele mai multe probleme la ITP. Ce scriu englezii despre mașina noastră

Dacia Sandero este cea mai puțin de încredere mașină când vine vorba de Inspecția Tehnică Periodică din Marea Britanie, arată cifrele dezvăluite de The Sun.

Într-o expertiză a situației de la ITP, englezii au analizat care sunt mașinile care nu sunt conforme după primii 3 ani de zile. Astfel, Dacia Sandero a avut cele mai multe probleme când vine vorba de modelul 2016 care a făcut ITP în 2019: 21% dintre autoturisme nu au trecut testul.

Topul este completat de Citroen C4 Grand Picasso (20,9%), Dacia Logan (20,3%), Volkswagen Touran (19,8%) și Volkswagen Passat (19,5%). The Sun menționează că studiul nu ia în calcul modul de întreținere al mașinilor.

Așadar, cititorii publicației au atras atenția asupra faptului că ITP-ul poate fi picat și din cauza anvelopelor uzate. Alții au spus că experiența lor cu mașinile românești a fost una pozitivă și că totul depinde de întreținerea mașinilor în service. În plus, diferența dintre Dacia Sandero și Volkswagen Passat pare a fi exagerată, fiindcă este de doar 1,5%.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel