CUPA MONDIALĂ DE FOTBAL 2014. Soția lui Mourinho i-a interzis acestuia să antreneze Anglia

Portughezul Jose Mourinho, antrenorul echipei de fotbal Chelsea Londra, a dezvăluit că cea care l-a convins să refuze, în decembrie 2007, postul de selecționer al Angliei, a fost chiar soția sa, Matilde. 

CUPA MONDIALĂ DE FOTBAL 2014. "A fost o decizie bună. Soția mea a avut dreptate. Ea mi-a spus să refuz", a declarat tehnicianul lusitan, cu câteva zile înainte ca naționala Albionului să-și înceapă aventura la Cupa Mondială 2014, informează Agerpres.

"Multe lucruri mă împingeau să o fac și, de aceea, am fost aproape (să spun da), însă soția mea avea dreptate. Nu era o funcție potrivită pentru mine acum șapte ani și nici pentru următorii șapte ani. Poate peste 15 ani ani, dar nu peste șapte ani", a adăugat Mourinho, în vârstă de 51 ani.

CUPA MONDIALĂ DE FOTBAL 2014. În momentul în care i-a fost propus postul de selecționer al Angliei, Mourinho tocmai își încheia prima etapă la Chelsea, în cursul căreia a cucerit două titluri consecutive de campion în Premier League. Conducătorii Federației engleze căutau un înlocuitor pentru Steve McLaren, care tocmai fusese concediat din postul de selecționer, însă, în urma refuzului portughezului, alesul a fost italianul Fabio Capello.

"Nu pot aștepta o mare competiție timp de doi ani. Nu pot petrece doi ani jucând cu Kazahstanul sau San Marino", și-a motivat Mourinho decizia de atunci. El a mai precizat că toată lumea ar fi fost de acord cu numirea sa, inclusiv jucătorii rivalei Manchester United.

CUPA MONDIALĂ DE FOTBAL 2014. După despărțirea de Chelsea, tehnicianul lusitan a ales să semneze cu formația Inter Milano, alături de care a reușit o triplă istorică în 2010, cucerit campionat, Cupa Italiei și Liga Campionilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel