Cupa Confederațiilor. Germania, meci spectaculos

Reprezentativa Germaniei, campioana mondială en titre, a învins formația Australiei cu scorul de 3-2 (2-1), luni seara, la Soci, într-un meci din Grupa B a Cupei Confederațiilor la fotbal, competiție găzduită de Rusia.

Cea mai tânără echipă a Cupei Confederațiilor 2017 s-a impus prin golurile marcate de Lars Stindl (5), Julian Draxler (44 — penalty), Leon Goretzka (48), pentru formația de la Antipozi marcând Tom Rogic (41) și Tomi Juric (56).

Germania a dominat categoric prima jumătate de oră a partide, însă nu a marcat decât o singură dată, prin Lars Stindl (5), cu un șut fără speranțe pentru portar, după o pasă înapoi a lui Brandt.

Nationalmannschaft, cu doar trei fotbaliști în lot din echipa care cucerea titlul mondial în 2014, a avut ocazii bune de gol prin Wagner, care a reluat din plonjon, pe lângă poartă (16), iar apoi a tras puțin pe lângă poartă din unghi (23). Portarul Ryan a scos de lângă bară mingea șutată de Brandt (27).

Prima oportunitate a campioanei Asiei a venit în minutul 37, când Trent Sainsbury a reluat cu capul pe lângă, din poziție de singur cu portarul. Australia a egalat la primul său șut pe poartă, prin Rogic (41), cu o minge expediată din afara careului, după un șut blocat de Mustafi.

Germania a intrat la pauză în avantaj, totuși, după ce Draxler a marcat din penalty (44), după un fault comis de Luongo la Goretzka.

La reluare, echipa antrenată de Joachim Loew a marcat și a treia oară, la o fază simplă, prin Goretzka, după o minge aruncată în careu de Kimmich (48), relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel