Cum poți scăpa de 500 de calorii pe zi

Calorii
Calorii

Există unele metode care te pot ajuta să reduci până la 500 de calorii pe zi.

Înainte de prânz și cină mănâncă un bol de supă. Acest lucru te va face să mănânci mai puțin și la sfârșitul zilei vei fi evitat cu până la 700 de calorii. Un pahar de băutură carbogazoasă are aproximativ 200 de calorii. În cazul în care bei două sau trei pahare vei asimila o cantitate notabilă din acestea. Consumă apa plată sau minerală și vei economisi cei puțin 600 de calorii.

Variantă mini a dulciurilor 

Caută variantă mai mică a prăjiturilor preferate. În loc să te aventurezi cu o porție mare de aproape 800 de calorii, încearcă variantă mică și te vei salva de la cel puțin 450.

O porție normală de paste poate avea și 200 de calorii. Primul pas ar fi să mănânci mai rar paste, să le înlocuiești cu cele integrale. De asemenea, un cocktail poate să aibă și 400 de calorii. 

Vei scăpa de până la 288 de calorii dacă nu te vei uită la televizor în timp ce mănânci, după cum spune un studiu efectuat de Universitatea din Massachusetts. În loc să te uiți o oră la televizor, încearcă o plimbare prin parc, cu sau fără bicicletă, și vei ajunge să pierzi până la 527 de calorii într-o singură zi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel