Cum arată mama lui Fuego. Nu e Irina Loghin! ”Am cea mai frumoasă mamă din lume”

Paul Surugiu, cunoscut publicului larg drept Fuego, își aniversează ziua de naștere pe 23 august. 
 

Pe data de 23 august, Fuego împlinește vârsta de 45 de ani. Paul Surugiu este unul dintre cei mai apreciați artiști din România și o persoană extrem de discretă când vine vorba despre viața personală.

În continuare, unele persoane cred că mama sa este Irina Loghin. „Și acum oamenii, cel puțin românii din Australia, din America, trăiesc cu impresia că doamna Irina Loghin este mama mea. Mă onorează această titulatură, mai ales că o iubesc pe doamna Irina Loghin și am învățat multe lucruri interesante de la ea. Mama nu a apărut niciodată la televizor. Mama nu își dorește să apară în public. Este un om extrem de emotiv, nici la emisiunea mea nu a apărut niciodată. Nu își dorește. Este alături de mine, mă sprijină. Când eram copil, stătea în spate, în ultimul rând, în sala de spectacol, ca eu să nu o văd. Este omul care și-a dorit să fiu ceea ce sunt astăzi”, a spus Fuego la Antena 3. 

„Mama a cântat în tinerețe. Am cea mai frumoasă mamă din lume. Putea să fie Miss când era tânără, toată lumea întorcea capul după ea. O femeie foarte frumoasă. Aveai senzația că este o actriță”, a mai spus Fuego despre mama sa. 

„Eu sunt omul care își iubește oamenii foarte apropiați: mama, bunica. Ele două sunt reginele mele! Mama a stat toată vara pe litoral. Îi place soarele, îi place marea. Este cea mai fericită la mare”, a povestit artistul. 

„Mama nu s-a băgat niciodată în viața mea”, a mai zis Fuego la Antena 3.

2. -imagine fara descriere- (cum_arata_mama_lui_fuego_83626800.jpg)

Fuego, un artist iubit în România

Fuego are numeroase melodii în repertoriul său. Trece cu lejeritate de la pop la latino, de la dance la folclor, de la disco la etno.

Colindele cântate de Fuego sunt printre cele mai frumoase și reprezentative melodii de Crăciun. Cu siguranță, nu există român care să nu fi ascultat, cel puțin o dată, celebrul colind al lui Fuego „Împodobește, mamă, bradul!”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel