Cum arată fiica lui Virgil Ianțu și cât de mult seamănă. Incredibil! Relația SPECIALĂ dintre ei

Virgil Ianțu a publicat pe rețelele de socializare imagini cu fiica lui, Jasmina. Iată cum arată, cât de mult a crescut și cât de bine îi seamănă. 

Virgil Ianțu și Roxana sunt împreună de 17 ani, iar de aproape 15 ani o au pe Jasmina. Deși își ține viața personală departe de ochii publicului, în urmă cu doar câteva zile, Virgil Ianțu a publicat o fotografie cu fiica lui, care a crescut și este extrem de frumoasă, ba chiar îi seamănă foarte mult. 

Prezentatorul TV este un tată extrem de implicat în educația fiicei sale și a mărturisit că nu este genul de părinte care să își monitorizeze copilul, ci preferă să aibă încredere, comunicarea fiind foarte importantă pentru el. Jasmina a fost învățată încă de mică să nu aibă secrete față de părinții ei, iar relația celor trei este una foarte de specială.

"Vorbim despre absolut orice. Nu există subiect tabu. În general, îi explic ce e bine, de ce trebuie să aibă grijă. Vorbim chiar și despre alimentație, despre absolut orice, dar și care sunt consecințele în cazul în care nu respectă ce îi spunem. Mergem pe încredere, dar și pe argumentare. Zilnic trebuie să ne asigurăm că mesajele noastre ca părinți ajung la ea și că le și asimilează, că nu trec pe lângă", declara Virgil Ianțu în urmă cu ceva timp. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

La multi ani si armonie tuturor copiilor si parintilor! Si voua, fetele mele, la multi ani si va multumesc ca aveti grija de un copil ca mine! #1iunie #childrenday

A post shared by Virgil Iantu (@virgiliantuofficial) on

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel