Cruceru, petrecere la 40 ani: Am schimbat prefixul și simt că nu trebuie să demonstrez nimic nimănui

Cruceru
Cruceru

Dan Cruceru aka Taticool a schimbat prefixul și a împlinit 40 de ani! Și unde putea să se distreze fabulos și să își facă de cap, doar el, împreună cu soția lui și încă doi prieteni? În celebrul Mykonos!

A fost o experiență de neuitat pentru fostul prezentator al reality show-ului “Survivor România”. Cinci zile departe de agitația și stresul cotidian din București… într-o altă agitație frumoasă în Mykonos. Cruceru a profitat din plin de toată experiența grecească și s-a răsfățat cu tot ce i-a stat în cale!

“Acesta sunt. Cu bune, cu rele. Cu tabieturi, cu pasiunile mele. Cu defectele mele, cu aroganță uneori. Cu dedicare, cu pasiune, cu experiență, dar și cu visuri. Cu realizări remarcabile, dar și cu eșecuri memorabile. Am schimbat prefixul și simt că nu trebuie să demonstrez nimic nimănui. Mă simt mai bine ca oricând în pielea mea!”, a fost mesajul transmis de Dan Cruceru la împlinirea celor 40 de ani. 

“Dacă ești bine cu tine, la 40, te vei iubi mult. Nu mai arăți ca la 20 sau 30, ridurile îți confirmă asta. Dar ești un om împlinit, cu experiență, cu multă viață în spate. Ești cea mai bună formă a ta de până acum. Și vezi foarte bine viitorul! Știi ce ai de făcut, ai învățat din trecut, știi cum să faci totul mai bine. Dar, cel mai important, conștientizezi să te bucuri de tot ce ai dobândit deja!”, a notat Cruceru pe Instagram.

Interviu pentru DC News

La 40 de ani cred că este cam devreme de regrete, dar totuși, te întreb: ai vreun regret?

Voi fi destul de dur și cinic în acest răspuns: regretele sunt pentru cei fără planuri, pentru cei slabi și nefericiți. Oricum nu mai poți schimba nimic! De ce ai avea regrete? Ce a fost a fost. Am suferit când nu mi-au ieșit planurile, asta e. Prezentul e fain, viitorul trebuie să fie și mai și. Depinde de mine, de ai mei, doar de noi!



Ce ți-a lipsit cel mai mult în viață până acum? 

La 16 ani, îmi lipseau banii. La 20 și ceva o relație serioasă. La 30, o parte din familie. Acum, timpul liber. Fiecare etapă a vieții e și cu lipsuri și cu plusuri. Repet, acum, sunt împăcat cu mine. Sunt mine așa cum sunt, cu tot bagajul de experiențe dobândit în 40 de ani. Cred că este cea mai frumoasă etapă a vieții, în care știi cine ești și care este locul tău pe pământul ăsta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel