Cristoiu, scenariu violențe. Țapardel: Ar fi ceva fără precedent

Ion Cristoiu
Ion Cristoiu

Jurnalistul Ion Cristoiu lansează o ipoteză cu privire la mesajul pe care îl va transmite Klaus Iohannis, care ar afecta grav România. 

Ion Cristoiu susține că acest mesaj al președintelui Klaus Iohannis ar putea veni ca urmare a unor semnale care arată că România ar putea pierde președinția UE. "Poate să fie scenariu ca să aibă și el semnale că de fapt, toate aceste lucruri ne-ar putea costa președenția Uniunii. S-ar putea ca el să fi primit semnale, nu de la Bruxeles, că de fapt toată această poveste vizează ca noi să nu mai avem președinția Uniunii Europene. Eu spun, dacă este mesaj adresat națiunii nu va mai cere demisia Guvernului. Ar fi o aberație un mesaj adresat națiunii că trebue să demită Guvernul, poate să fie și asta, dar e ceva care creează o tensiune. Nu este o declarație de presă în care el să fie superficial", a declarat Ion Cristoiu.

Țapardel: Nici nu aș vrea să pun în discuție

Europarlamentarul Claudia Țapardel susține că un astfel de scenariu ar crea o situație fără precedent. "Nici nu m-ar surprinde să mergem pe scenariul negativ ca domnul Iohannis să ceară demisia Guvernului. Această ipoteză că România ar putea să nu preia Președinția Uniunii Europene ar fi ceva fără precedent. Niciodată nu s-a întâmplat ca un stat membru al UE, din cauza unor probleme ce țin de politica internă a statului repsecitv, să nu preia președinția UE. Ar fi ceva fără precedent. Nici nu aș vrea să pun în discuție că ar exista această posibilitate" , a declarat europarlamentarul la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel