Cristoiu: ”Augustin Lazăr va PLECA!” Anunțul serii

 Procurorul General al Romaniei, Augustin Lazar, sustine o alocutiune la festivitatea de decernare a Premiilor Societatii Timisoara pe anul 2018.
Procurorul General al Romaniei, Augustin Lazar, sustine o alocutiune la festivitatea de decernare a Premiilor Societatii Timisoara pe anul 2018.

Jurnalistul Ion Cristoiu a dat o informație bombă despre Augustin Lazăr.

Ion Cristoiu a spus că Augustin Lazăr va pleca din funcție.

”Din întâmplara de la Timișoara am reținut un anunț sigur. Am auzit ce a declarat Augustin Lazăr la Timișoara. Am reținut un lucru. Este un anunț sugerat, de fapt, dar eu știu mai multe. Augustin Lazăr are deja decizia de pensie. Aceasta este o știre! El pleacă”, a zis Cristoiu în emisiunea România 9 realizată de Ionuț Cristache.

Mesajul lui Lazăr

Procurorul general al României, Augustin Lazăr, a declarat luni, la Timişoara, că transmite tinerei generaţii de procurori Premiul Speranţa de la Societatea Timişoara, la care se mai adaugă şi un Minister Public independent.

"La finalul mandatului de procuror general am un mesaj pentru tânăra generaţie. Transmit tinerei generaţii de procurori acest premiu împreună cu un Minister Public independent. Nimeni nu va putea spune că am transmis un Minister Public supus politic, dimpotrivă. Acesta va fi un standard care împreună cu Premiul Speranţa va fi standardul european pentru ceea ce este de făcut mai departe", a afirmat Augustin Lazăr.

Procurorul general al României a subliniat că primeşte această distincţie pentru tânăra generaţie de magistraţi procurori, "care va avea Premiul Speranţa în cultura instituţională şi în vitrina Ministerului Public, cât timp va exista Ministerul Public în România drept standard european al independenţei Justiţiei".

VEZI ȘI: Remus Borza, previziuni. Ce se va întâmpla pe scena internațională. Efect și pentru români


Augustin Lazăr le-a mai transmis colegilor procurori mesajul să-şi asume sarcina şi răspunderea de a candida conform standardelor naţionale şi internaţionale pentru viitorul mandat de procuror general împreună cu îndemnul de a continua proiectele începute în mandatul său, de natură a întări independenţa magistraţilor procurori.

Procurorul General al României, Augustin Lazăr, a primit luni Premiul Speranţa al Societăţii Timişoara pentru activitatea din anul 2018.

VEZI ȘI: Când revine Mihai Gâdea la Antena 3 după problemele de duminică, 14 aprilie



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel