Crimă metrou. Noi declarații: Am auzit țipete, dar voiam să îmi cumpăr pantaloni

Femeia acuzată că a omorât o tânără după ce a împins-o pe şinele de metrou în staţia Dristor 1 şi a încercat să ucidă o altă tânără în acelaşi mod, a dat miercuri prima declaraţie în faţa unui judecător de la Tribunalul Bucureşti.

"Am început să mă uit la mai multe persoane şi vedeam negru în jurul meu. Una dintre tinere s-a apropiat mai mult de mine şi eu am împins-o. Finalul nu l-am vazut, că am plecat. A căzut pe şine. A încercat să se ridice. Distanţa era mai mare de 1,5 metri şi nu se putea ridica. Era cu mâinile întinse pe plafonul pe care aşteaptă călătorii şi avea o geantă în una dintre mâini. Eu am lovit geanta, nu pe ea. Nu ştiu dacă încerca să se ridice. Nu am încercat să o ajut, pentru că voiam să plec. Numai de un bărbat putea fi ridicată de acolo", a afirmat femeia.

"Aţi căutat un bărbat?", o întreabă judecătorul, iar femeia a răspuns: "Nu. Am plecat".

"Toate persoanele au văzut că era cineva pe şine, dar nu au ajutat pentru că au văzut că vine metroul. Eu nu am văzut că vine metroul. Am plecat de acolo, dar am auzit nişte ţipete. Când le-am auzit, eram pe scările rulante de afară. După aceea, am fost să îmi cumpăr nişte pantaloni şi apoi m-a luat Poliţia. Nu eram curioasă ce s-a întâmplat cu persoana pe care am împins-o pe şine, pentru că voiam să îmi cumpăr nişte pantaloni şi, neavând bani mulţi la mine, căutam unii mai ieftini. (...)

Mi s-a făcut negru în faţă (...) Prima a opus rezistenţă, a doua nu. Nu ştiu de ce nu a opus rezistenţă, era mai slăbuţă. Nu le-am împins la fel (...) În ziua aceea, mi-a fost rău mereu şi nu m-am calmat neapărat după ce am împins-o pe prima persoană. (Care a fost factorul declanşator?) Se mişca într-un fel, asculta muzică tare, semăna foarte mult cu fata la care am fost în Spania. (A fost ceartă?) Dacă cineva face un rău şi altcineva îi răspunde cu acelaşi rău, eu îi spun ceartă. Regret faptele comise", a încheiat Magdalena Şerban.

Femeia este acuzată de procurori de săvărşirea infracţiunilor de tentativă de omor şi omor calificat.

Procurorii susţin că pe 12 decembrie 2017, în timp ce se afla pe peronul staţiei de metrou Dristor 1, a împins o tânără spre liniile de metrou, iar după ce victima a căzut pe şine, în timp ce aceasta încerca să se agaţe de marginea peronului, a lovit-o în zona capului cu piciorul. Urmare a acestor acţiuni, tânăra a fost lovită de trenul ce intra în staţie şi a decedat.

Cu câteva ore înainte, femeia a încercat să împingă o altă tânără spre linia de metrou în staţia Costin Georgian, însă aceasta s-a opus şi nu a păţit nimic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel