Corupția Ucide, băgată în dubă. Angi Șerban, mărturisiri teribile: L-a luat și l-a trântit

Angi Șerban, Alexandru Socol și Florin Bădiță, cei trei membri ai organizației Corupția Ucide, au povestit ce s-a întâmplat după ce au fost băgați în dubă de către jandarmi.

Aceștia protestau în fața Sălii Palatului, acolo unde avea loc Congresul PSD.

"Am fost ridicați abuziv. Nu am fost legitimați. Nu ni s-au comunicat motivele pentru care am fost luați. Ne-au agresat. Alex este lovit. Un civil l-a luat și l-a trântit. Pe mine și pe Florin Bădiță ne-au târât și ne-au împins. Jandarmii au pus o fată să îmi controleze geanta. Florin și Alex au primit o amendă de 3000 lei. Eu am primit amendă doar 800 lei. Ei au fost amendați pentru obstrucționarea forțelor de ordine. Eu am fost amendată pentru că am strigat, la portavoce, penali și infractori", a spus Angi Șerban.

[citeste si]

"Ei au avut un ordin: să scape de noi", a adăugat și Florin Bădiță.

Punct de vedere oficial

În plus, Jandarmeria a transmis un punct de vedere oficial în acest caz. Cei trei protestatari de la Sala Palatului duşi la secţia de poliţie de jandarmi au fost amendaţi pentru tulburarea ordinii publice şi pentru împiedicarea forţelor de ordine de a-şi îndeplini obligaţiile de serviciu, a anunţat Jandarmeria. Potrivit sursei citate, o persoană a fost amendată cu 800 de lei, pentru tulburarea ordinii publice, iar celelalte două persoane cu câte 3.000 de lei fiecare, pentru împiedicarea forţelor de ordine de a-şi îndeplini obligaţiile de serviciu.

Aproximativ 100 de persoane protestează sâmbătă în faţa Sălii Palatului, unde se desfăşoară Congresul extraordinar al PSD. Trei protestatari au fost ridicaţi de forţele de ordine, fiind duşi la secţia de poliţie pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel