”CORONAVIRUSUL NU există”. Rafila a spus ADEVĂRUL chiar ACUM!

Profesorul Alexandru Rafila a vorbit despre o filmare care circulă, în prezent, pe reţelele sociale.

Alexandru Rafila nu a zis niciodată că nu există coronavirusul! A fost doar o filmare trunchiată care a circulat pe Internet!

Întrebat de către Mihai Gâdea ce le-ar spune celor care cred în continuare că virusul Covid-19 nu există, profesorul Alexandru Rafila a răspuns: 

"Sunt lucruri care sunt certe şi nici nu ştiu dacă ar mai trebui dovedite experimental pentru că aceste experimente pe care am putea să le popularizăm sunt destul de greu de înţeles de unele persoane. Este o campanie - inclusiv într-un interviu al meu la un post de radio a fost tăiat pur şi simplu şi reieşea că eu susţin că nu există coronavirusul".

"Aţi spus vreodată că NU EXISTĂ COVID?", l-a întrebat Mihai Gâdea după ce pe internet circulă astfel de informaţii. 

"Eu am spus că este unul dintre exemplele de stupidiate care pot să apară, să pretinzi că acest virus nu există, dar el în acelaşi timp a fost identificat, a fost secvenţiat, produce îmbolnăviri şi se lucrează la producerea unui vaccin. Dar depinde de unde tai. Poţi să vă pun la dispoziţie varianta originală a interviului meu. S-a decupat o secvenţă dintr-un interviu. (...) Dumneavoastră credeţi că eu am tulburări de comportament, pot să discut de zeci de ori despre acest virus şi într-un anumit moment să afirm că nu există?", a răspuns profesorul Rafila.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel