Constantin Toma explică de ce se desființează Gloria Buzău

Constantin Toma explică de ce se desființează Gloria Buzău
Constantin Toma explică de ce se desființează Gloria Buzău

Gloria Buzău, echipa de fotbal fanion a orașului, va fi retrasă din campionatul ligii a doua și se va desființa, în lipsa unei investiții private care să îi garanteze posibilitatea accederii în primul eșalon. 

În intervenția sa, edilul vorbește despre legea care interzice cluburilor finanțate de autoritățile publice să acceadă în Liga I. În această situație, Gloria Buzău nu ar fi putut să promoveze niciodată în primul eșalon, motiv pentru care s-a luat decizia desființării echipei de seniori.

Toma a admis că, printre motivele deciziei sale, s-a numărat și „acel fotbalist care paria inclusiv pe Gloria Buzău, și, practic, lipsa de motivație și a jucătorilor, și a stafului tehnic și al nostru, la Primărie” (fosta iubită a lui Marius Ioniță, fotbalistul Gloriei Buzău, a prezentat dovezi conform cărora jucătorul paria pe echipele din Liga a II-a, inclusiv pe propria echipă, în baza informațiilor din interiorul clubului – n.red.)

Toma a mai spus că decizia nu a fost una ușoară, având în vedere investițiile făcute de club de-a lungul timpului: gazon, minihotel, sală de forță, tabela electronică, adică toate condițiile pe necesare unui echipe care își dorește să joace în Liga I.

„Gloria Buzău echipa de fotbal este un simbol acestui oraș și nu vreau eu să-l distrug; dimpotrivă, ci dimpotrivă, am încercat să-l reînviu. Am făcut multe investiții în acest stadion tocmai pentru a ne pregăti de promorvare. (…) Nu mai putem, dacă nu facem și performanță, să ținem echipa în Liga a doua, pentru că am pierde și bani, am pierde și interesul până la urmă și pentru fotbal.”, a spus Constantin Toma, citat de ReporterBuzoian.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel