Un consilier al lui Ponta critică dur PRO TV

După difuzarea imaginilor în care premierul se adresează ministrului Doina pană cu “Fă Doina“, Dan Sultanescu, consilierul lui Victor Ponta, acuză canalul Pro TV de “manipulări mediatice” la adresa premierului.

Sultănescu spune că "atacul" la adresa lui Victor Ponta vine în contextul faptului că postul a fost "forțat" să plătească impozitele datorate statului.

"Asadar, la PRO continua cutremurele – oamenii continua sa isi dea demisia, pleaca, sunt dati afara... Dar, ca sa nu se vorbeasca despre asta, s-au gandit ei ca e mai cool sa lanseze manipulari mediatice (prietenii stiu de ce). Pana la urma, e nasol sa fiti fortati sa platiti impozite ca toti ceilalti, nu-i asa tovarasi?", a scris ieri Dan Sultanescu, pe pagina sa de Facebook.

VEZI ȘI: Încă o lovitură pentru Pro TV. Cine a părăsit trustul


Victor Ponta a dezmințit, miercuri, folosirea apelativului "fă" la adresa ministrului, făcând aluzie la Traian Băsescu. În ședința de guvern, premierul a spus că nu băuse și nici nu coborâse de pe vapor.

"Am văzut că m-am adresat injurios. M-am uitat pe înregistrare și e clar că nu am zis așa ceva. Nu băusem nici whiskey, nici nu coborâsem de pe vapor, nu mă adresez așa. (...) Așa e împărțită lumea: între cei care fac ceva și cei care înjură, nu vă supărați că unii ne înjură", le-a spus Ponta miniștrilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel