Alătură-te comunității!
CONGRES PSD. Ion Mocioalcă (PSD Caraș-Severin): E nevoie de întărirea echipei Dragnea

Rodica Mitu / 20 feb 2018 / 16:50 Salveaza PDF Comentarii

Organizația PSD Caraș-Severin salută inițiativa președintelui Liviu Dragnea de a organiza un congres extraordinar, în luna martie, transmite Ion Mocioalcă.

Ion Mocioalcă, președintele PSD Caraș-Severin, precizează că, "la alegerile parlamentare din 2016, PSD a obținut cel mai bun rezultat electoral din
istoria partidului".

"În Județul Caraș-Severin, PSD a depășit chiar media națională, câștigând în premieră trei mandatate de deputat și unul de senator. Buna guvernare a PSD, din anul 2017, a adus o creștere economică record, de 7%, care s-a simțit în buzunarele românilor. PSD se află într-un moment de afirmare a potențialului său politic. În aceste condiții, congresul extraordinar al partidului este un prilej foarte bun pentru a privi spre viitor și a lansa strategia preliminară pentru șirul de alegeri care vor avea loc, în 2019 și 2020", transmite acesta.

"Este necesară întărirea echipei"

De asemenea, conform acestuia, "experiența anului 2017 a arătat că, în plan politic, este necesară întărirea echipei centrale de conducere a partidului, în jurul președintelui Liviu Dragnea. Această echipă trebuie să asigure o mai bună coordonare politică în raport cu nou învestitul Guvern. Suntem convinși că organizațiile PSD vor susține acest demers necesar, care va da un nou impuls și va asigura o acțiune mai coerentă a PSD, în planul guvernării", concluzionează Ion Mocioalcă, președintele PSD Caraș-Severin.

[citeste si] loading...
VOTEAZA ARTICOLUL
   Pozitive: +1    Negative: 0
Inuka, primul urs polar născut la Tropice, eutanasiat

George Mihail Pârvan / 25 apr, 11:18


TOP STIRI CELE MAI...


loading...Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.
Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

n-nxt.13