CONGRES PSD. Ion Mocioalcă (PSD Caraș-Severin): E nevoie de întărirea echipei Dragnea

Organizația PSD Caraș-Severin salută inițiativa președintelui Liviu Dragnea de a organiza un congres extraordinar, în luna martie, transmite Ion Mocioalcă.

Ion Mocioalcă, președintele PSD Caraș-Severin, precizează că, "la alegerile parlamentare din 2016, PSD a obținut cel mai bun rezultat electoral din
istoria partidului".

"În Județul Caraș-Severin, PSD a depășit chiar media națională, câștigând în premieră trei mandatate de deputat și unul de senator. Buna guvernare a PSD, din anul 2017, a adus o creștere economică record, de 7%, care s-a simțit în buzunarele românilor. PSD se află într-un moment de afirmare a potențialului său politic. În aceste condiții, congresul extraordinar al partidului este un prilej foarte bun pentru a privi spre viitor și a lansa strategia preliminară pentru șirul de alegeri care vor avea loc, în 2019 și 2020", transmite acesta.

"Este necesară întărirea echipei"

De asemenea, conform acestuia, "experiența anului 2017 a arătat că, în plan politic, este necesară întărirea echipei centrale de conducere a partidului, în jurul președintelui Liviu Dragnea. Această echipă trebuie să asigure o mai bună coordonare politică în raport cu nou învestitul Guvern. Suntem convinși că organizațiile PSD vor susține acest demers necesar, care va da un nou impuls și va asigura o acțiune mai coerentă a PSD, în planul guvernării", concluzionează Ion Mocioalcă, președintele PSD Caraș-Severin.

[citeste si] 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel