CONGRES PSD. Chirieac dezvăluie singura miză

Un Congres Extraordinar al PSD urmează să aibă loc în luna martie. Bogdan Chirieac a vorbit, la România TV, despre miza acestuia. 

Întrebat, vineri, 16 februarie, la România TV, care este miza Congresului anunțat pentru luna martie, analistul politic Bogdan Chirieac a oferit următorul răspuns: "E una singură și, în opinia mea, este evidentă: întărirea puterii domnului președinte Liviu Dragnea în interiorul partidului, în vederea viitorelor alegeri de anul viitor și de peste doi ani. E foarte simplu".

"Forța sa va fi incontestabilă"

În legătură cu liderul PSD Liviu Dragnea, a declarat că "nu poate pleca la lupta cea mare având în spate liniile slăbite". "Cred că vor fi schimbări la nivelul vicepreședinților. Va ieși un partid aliniat la voința președintelui Liviu Dragnea, ceea ce, până la urmă, nu este ceva neobișnuit. Uitați-vă ce face Ludovic Orban, care nu are anvergura lui Liviu Dragnea și tot vrea să-și alinieze partidul", a spus analistul politic.

"Congresul acesta este despre președintele Liviu Dragnea. Forța sa va fi, în acest moment, incontestabilă în interiorul partidului", a concluzionat Bogdan Chirieac.

[citeste si]  

Ce spunea Ecaterina Andronescu

După CExN, Ecaterina Andronescu afirmase: "Am discutat că o să avem congres pe 10 sau pe 17 martie, să vedem unde va fi cea mai potrivită locaţie. Noi ne-am dori să fie în Ardeal, dacă o să reuşim...".

Potrivit acesteia, ideea organizării unui congres este una oportună. "În primul rând pentru că este un cadru în care putem să dezbatem problemele care frământă societatea, putem să ieşim de acolo mai întăriţi şi, de ce nu, chiar cu un document strategic referitor la ceea ce avem de făcut în continuare. Eu cred că trebuie să ne uităm şi în perspectivă", argumentase senatoarea PSD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel