Claudia Pavel apelează la detox de trei ori pe an

Cântăreața Claudia Pavel, alias Cream, nu se abate niciodată de la regimul de viață cu care s-a obișnuit. Merge regulat la sală și are grijă să aibă o alimentație corespunzătoare. 

Artista este o adeptă a curei de detoxifiere și apelează la ea de trei ori pe an. De când a decis să  se întoarcă în țară, Claudia a găsit un astfel de centru la Brașov și îl frecventează cu regularitate. Ce presupune acest lucru? Aflăm imediat chiar de la ea!

(oar_w460)

(oar_w460)

“Am fost la munte, la Brașov, la Atasagon. Eu merg de trei ori pe an acolo și țin un master detox, care durează între 4-7 zile, bazat pe o dietă lichidă cu sucuri și suplimente din fructe și legume. Îmi fac masaje, vitamine intravenos, terapie cu ozon și multe alte proceduri de relaxare și infrumusetare”, povestește Cream, care este nedespărțită de fiul sau, Noah, pe care l-a luat cu ea la clinica de la Brașov.

După ce a petrecut o săptămâna la munte la detoxifiere, Claudia Pavel a plecat cu Noah la mare, la părinții săi care locuiesc la Mangalia. “Suntem la mare acum, l-am adus pe Noah la bunici, la părinții mei, în Mangalia. Îi place la mare și îl aduc destul de des la bunici. Ador să îmi petrec timpul alături de fiul meu”, a mai completat artista.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel