Cipru, cântec „satanic“ pentru Eurovision. Un anonim a amenințat că dă foc clădirii radio-televiziunii publice / VIDEO

Cipru, cântec „satanic“ pentru Eurovision. Un anonim a amenințat că dă foc clădirii radio-televiziunii publice  / Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
Cipru, cântec „satanic“ pentru Eurovision. Un anonim a amenințat că dă foc clădirii radio-televiziunii publice / Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay

Controversă în Cipru co melodia care a fost aleasă pentru Eurovision. Aceasta e considerată a fi „satanică“, iar un anonim a amenințat că dă foc clădirii radio-televiziunii publice.

Cântecul ales pentru a reprezenta Cipru la Eurovision a creat polemică în insula mediteraneană, după un apel anonim în care o persoană a ameninţat "să ardă clădirea" radio-televiziunii publice CyBC şi critici dure din partea profesorilor de educaţie religioasă, informează AFP.

Melodia, intitulată "El Diablo" şi interpretată de cântăreaţa de origine greacească Elena Tsagrinou, a fost difuzat miercuri pentru prima dată pe CyBC în Cipru, unde majoritatea locuitorilor sunt creştini ortodocşi. 

CyBC a informat poliţia despre apelul ameninţător de a arde clădirea în semn de protest, a precizat vineri agenţia de presă cipriotă. Poliţia anchetează incidentul. 

În plus, un sindicat al profesorilor de educaţie religioasă din licee a publicat un comunicat, vineri, cerând CyBC să renunţe la cântec. Acesta şi-a exprimat "oroarea" în legătură cu subiectul cântecului selecţionat pentru competiţia europeană prevăzut în mai, argumentând că artista "îl laudă pe Satan, dedicându-i viaţa şi iubindu-l". 

CyBC a răspuns explicând că acest cântec a fost greşit înţeles şi că inspiră la "lupta eternă dintre bine şi rău".  Cipru a ajuns pe locul doi la concursul Eurovision din 2018, cea mai bună clasare, precizează Adevărul

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel