Cine va moșteni întreaga avere a actriței Stela Popescu

Doamna teatrului românesc, Stela Popescu, nu a vorbit de prea multe ori despre familia ei, iar cea mai mare curiozitate a publicului a fost nu doar ce avere a strâns artista, ci mai ales cine o va moșteni. 

Stela Popescu, la cei 79 de ani, a făcut de multe ori confesiuni uluitoare despre trecutul ei, dar și despre relația cu sufletul ei pereche, regretatul regizor Puiu Maximilian. Cei doi nu au avut copii, prin urmare, curiozitatea multora este inclusiv aceea cui va rămâne întreaga moștenire.

Actrița a decis să facă public, recent, faptul că a adoptat un copil, mai exact pe fiica fratelui ei, Doinița, care a venit în România la vârsta de 15 ani și s-a lipit imediat de inima mătușii ei.

"Eu traiam in Cehoslovacia, impreuna cu mama mea si la varsta de 13 ani mi-a spus ca tatal meu natural e roman si locuieste in Romania, asa ca la 15 ani am plecat la el", a spus Doinița într-un interviu, scrie bzi.ro.

După ce au ajuns să se sprijine reciproc și să-și împartă afecțiunea, în ecuație a intrat și nepoata Stelei Popescu, de care artista a prins drag imediat, ba chiar a sfătuit-o să se apuce de actorie.

Stana, căci așa o cheamă pe tânără, s-a apucat de Universitatea Națională de Artă teatrală pe care a absolvit-o cu succes, iar acum activează ca director de film.

Astfel, Stela Popescu s-a decis ca toata averea ei să-i rămână Stanei, pe care o iubește ca pe propriul ei copil.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel