Chrissy Teigen și John Legend așteaptă un copil

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Chrissy Teigen, soția artistului John Legend, este însărcinată. 

Modelul și personalitatea TV Chrissy Teigen a anunțat miercuri că ea și soțul ei, muzicianul John Legend, așteaptă un copil. 

„Avem încă unul pe drum”, a scris ea într-o postare pe contul ei de Instagram în care își arată burtica, adăugând mai târziu: „Până acum, totul este perfect și frumos și mă simt plină de speranță.”

Teigen și Legend sunt căsătoriți de aproape 9 ani și au doi copii, Luna și Miles.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de chrissy teigen (@chrissyteigen)

Postarea a făcut trimitere la sarcina pierdută în 2020

„Ultimii ani au fost, cel puțin, plini de emoții, dar bucuria ne-a umplut din nou casa și inimile”, a scris Teigen, în vârstă de 36 de ani, părând să se refere la avortul spontan din 2020.

În urma avortului spontan, Teigen a vorbit deschis despre experiența ei, împărtășind șocul imens și durerea pe care ea și soțul ei le-au îndurat. Decizia ei de a împărtăși vestea a fost văzută ca o lovitură împotriva unei culturi de lungă durată a tăcerii în jurul pierderii sarcinii, în ciuda faptului că 10% până la 25% dintre sarcinile cunoscute se termină cu avort spontan, potrivit Asociației Americane de Sarcină. Cuplul a spus anterior că primii lor doi copii au fost concepuți prin fertilizare in vitro și, în anunțul ei de miercuri, Teigen a spus că noul copil este pe drum după „un miliard de injecții mai târziu”, ceea ce înseamnă că și cel de-al treilea copil a venit după un tratament de fertilizare. Teigan a ezitat să anunțe sarcina, a mai scris.

„La fiecare programare mi-am spus „ok, dacă azi este sănătos, o voi anunța””, a mai scris vedeta, motivând că emoțiile am împiedicat-o să facă publică fericita veste, scrie CNN.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de chrissy teigen (@chrissyteigen)

Chrissy Teigen a pierdut o sarcină avansată

Chrissy Teigen și John Legend au pierdut o sarcină avansată în urma complicațiilor, a anunțat cuplul pe conturile lor de socializare.

„Suntem șocați și îndurerați profund. Genul de durere pe care nu am mai simțit-o până acum”, se arată într-o declarația postată pe conturile oficiale de Twitter ale vedetelor. 

Teigen, un model și personalitate TV, a fost dusă la spitalul Cedars-Sinai Medical Center după ce a dezvăluit că a stat în repaus la pat și a sângerat.

„Nu am reușit deloc să oprim sângerarea și să oferim bebelușului nostru lichidele de care avea nevoie, în ciuda pungilor repetate cu transfuzii de sânge. Pur și simplu nu a fost suficient”, a declarat vedeta. Citește articolul AICI.

Soția lui John Legend a părăsit Twitter

Soția lui John Legend, Chrissy Teigen, numită cândva de Twitter drept „primarul” platformei de socializare, a renunțat la rețea. Conform The Verge, aceasta a transmis, prin niște mesaje pe Twitter deja șterse, că Twitter „nu mă mai servește pozitiv, ci negativ, și cred că este momentul potrivit să dau alarma”. Modelul avea 13,7 milioane utilizatori pe platforma căreia s-a alăturat acum mai bine de 10 ani. Aceasta a fost urmărită până și de contul oficial aș președinției americane, când Joe Biden a preluat mandatul.

Totuși, Teigen a fost ținta abuzurilor și hărțuirilor, atât pe Twitter, cât și în afara platformei. Vara trecută, aceasta a fost luată la țintă de adepții QAnon. „Ani întregi am încasat pumni atât de mici, de 2 urmăritori, dar în acest punct sunt învinsă”, a adăugat ea, miercuri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel