Coronavirus - COVID 19
România în stare de alertă
-
confirmate
-
vindecate
-
decese
Sună-ne (Luni - Vineri, 09:00 - 18:00) sau scrie-ne la numărul 0772.264.642 sau la adresa de e-mail [email protected] și pune intrebări despre coronavirus, situații sociale, medicale, suport psihologic. Semnalează situații deosebite.

Chef Scărlătescu recomandă meniul pe bază de pește!

Chef Scărlătescu ne-a tot încântat cu rețetele sale în ultima perioadă, iar acum vine cu preparate noi, pe bază de pește, în noul meniu al restaurantului pentru care gătește.

Astfel, duminica trecută, celebrul bucătar a lansat, meniul de pește sălbatic, pescuit din Marea Neagră și Dunăre, pregătit după rețetele sale proprii, made a la Cătălin Scărlătescu. Acesta cuprinde și specialități din pește precum: icre, midii marinate, zacuscă din peste și rapane marinate, batog de crap, mardină marinată, chifțelute de pește și multe alte bunătăți, pregătite după rețete lipovenești. Meniul este unul special deoarece conține specii de pești cum ar fi sardina, barbunul și lufărul, pești care se pescuiesc doar în anumite perioade ale anului, iar toamna este sezonul lor. Mai mult, la fel ca și în cazul scoicilor, acești pești sunt aduși proaspeți, de câteva ori pe săptămână. 

(oar_w460)

Meniul de pește, de la Burger și scoici, se caracterizează prin simplitatea modului de gătire, deoarece s-a dorit scoaterea în evidență a peștelui, care este mereu proaspăt.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play








Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


nxt.24
YesMy