Ce trucuri de înfrumusețare a învățat Cristina Mihaela Dorobanțu de la mama ei

Fiecare apariție a Cristinei Mihaela Dorobanțu este strălucitoare și o inspirație pentru femeile din România, devenind un exemplu bun de urmat prin stilul său unic și elegant, dar și pentru frumusețea sa naturală.

Vedeta TV este o partizană a naturaleții și, deși jobul îi cere să poarte un machiaj complex, de televiziune, care, în timp, îmbătrânește tenul, în zilele în care nu are filmari ea încearcă să își păstreze pielea cât mai curată.

A învățat de la mama ei, încă din copilărie, că o femeie este frumoasă naturală și că machiajul e bine să fie unul discret, care să îi pună în valoare trăsăturile. Mama sa este adepta produselor naturale, bio, evitând pe cât posibil să folosească produsele realizate din compuși chimici.

(oar_w460)

“Mama nu și-a pus niciodată fond de ten. Machiajul său constă în mascara, dermatograf și ruj. Aș fi fericită să pot să folosesc și eu doar atât, dar, din păcate, în meseria mea, machiajul este foarte important și trebuie să fie unul cu acoperire mare, ceea ce înseamnă că și produsele folosite încarcă mult tenul”, declară Cristina Mihaela Dorobanțu.

Peeling cu bicarbonat de sodiu

“De la mama am învățat că, o dată sau de cel mult două ori pe săptămână, îmi pot curăța tenul cu bicarbonat de sodiu. Știți voi că bicarbonatul de sodiu este sfânt în gospodăria fiecărei femei. Acesta neutralizează ph-ul acid, iar pentru ten este bun pentru că îl curăță în profunzime și înlătură straturile de piele moartă. Mama îmi spunea că, după baie, pe fața umedă, aplicăm bicarbonat de sodiu cam cât două boabe de mazăre și masăm ușor pielea. Cu grijă și foarte ușor pentru că nu vrem să irităm pielea și trebuie să evitam zona ochilor. Când simțim că tenul este curat, îl spălăm foarte, foarte bine cu apă”, își amintește prezentatoarea TV.

Mască pentru pori dilatați 

“După ce tenul a fost curățat, m învățat de la mama mea că putem aplica o mască pentru pori dilatați. După folosire tenul va arăta superb și foarte bine hidratat. Avem nevoie de 2 linguri de faină, o jumătate de lămâie stoarsă și jumătate de pahar cu apă călduță. Amestecăm ingredientele, aplicăm masca pe față și stăm așa 20 de minute, după care curățăm foarte bine cu apă. Masca este ușor de preparat, ingredientele nu costă mai mult de 2 lei, oferă un ten strălucitor și este suficient să o aplicăm de două ori pe săptămână”, adaugă Cristina Mihaela Dorobanțu

Indiferent de tipul de produse folosite, profesionale ori făcute în casă, Cristina Mihaela subliniază că frumusețea tenului este potențată de cele mai multe ori din interior, hidratându-ne corect și suficient corpul. 

“Să nu uitați că frumusețea vine din interior, așa că trebuie să beți multă apă, în fiecare zi, să fiți cât mai hidratate”, spune vedeta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel