EXCLUSIV  Ce spune Cătălin Cazacu despre el: “Așa urâțel și prost îmbrăcat…”

Începând cu 7 septembrie se transformă în “Vultur de noapte” alături de colegii și prietenii săi, Victor Slav și Giani Kiriță, pentru noua emisiune de la Kanal D! 

Până atunci însă, Cătălin Cazacu ne spune exclusiv pentru DC NEWS câteva lucruri care nu se știu despre el! De ce îl preferă fetele? Iată părerea Faimosului de la “Exatlon”!

(oar_w460)

- Cătălin, ce crezi că văd fetele la tine?

Nu știu ce văd fetele la mine…este dilema vieții mele! Eu mă consider urâțel, prost îmbrăcat și…lista poate continua☺. Nu sunt bogat, am rate la bancă…Ei bine, după ce-am făcut această enumerare, chiar nu știu ce văd fetele la mine!

- Cum te întreții? Ce program ai, de regulă? Mergi la sală, ții diete? De la ce anume te abții cu greu atunci când vine vorba de alimentație? Ce restricții ai?

Da, merg foarte “des” la sală, ultima dată am fost în luna iunie, și nu pentru că sunt un leneș, ci pentru că, pur și simplu, nu am timp. Iubesc ceea ce fac, dar mi-a răpit și foarte mult din libertatea pe care o aveam. Mi-aș dori să găsesc secretul în a-mi face timp și pentru mine, dar lucrez la chestia asta! În schimb, cu mâncarea, am grijă☺! Am grijă tot timpul să nu rămân flămând, și mănânc încontinuu, absolut orice. “Și de pe jos mănânc! Sunt un maidanez veritabil!”.

(oar_w460)

- Cum arată meniul tău într-o zi, dacă poți să detaliezi, pentru mic dejun, prânz și cină?

Depinde de la zi la zi. Când am filmări la “Cash Taxi” meniul meu arată un pic mai normal, pentru că avem pauză de prânz. Când sunt la concurs, cu motocicleta, mănânc mai ușor ca să mă pot menține în formă. Când zilele mele sunt pline de filmări, la diferite ore, Dumnezeu cu mila!

- Preferi micul dejun adus la pat?

Da, prefer micul dejun adus la pat, dar nu l-am primit, în varianta asta, de vreo treizeci și ceva de ani. Eu încă îl aștept!

(oar_w460)

- Dacă ar fi să schimbi ceva la tine din punct de vedere fizic, ce anume ai ajusta?

Aș fi clona lui Victor Slav (râde)! Glumesc:)! N-aș schimba nimic pentru că așa urâțel și prost îmbrăcat cum sunt, îmi merge foarte bine!

Citiți aici prima parte a interviului cu Cătălin Cazacu pentru DC NEWS!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel