Ce se întâmplă cu femeile însărcinate care au virusul Covid-19

Oamenii de știință din Singapore susțin că nu există nicio concluzie clară cu privire la posibilitatea transmiterii coronavirusului de la mamă la copil.

După ce un nou-născut din China a fost pozitiv pentru virus, un număr mare de femei însărcinate și-au manifestat îngrijorarea că virusul a fost transmis de la mamă la copil. Cu toate acestea, testul a fost efectuat la aproximativ 36 de ore de la nașterea copilului, iar copilul a intrat în contact cu alte persoane în acest interval de timp.

Profesorul asociat Tan Hak Koon, președintele diviziei de obstetrică și ginecologie din KK Women’s and Children’s Hospital, din Singapore, a prezentat un raport, citat de South China Morning Post, în care se arată că la nivel global, nu există foarte multe cazuri raportate de femei însărcinate infectate cu coronavirus care au născut.

„Prin urmare, nu avem dovezi puternice care să sugereze că virusul poate fi transmis de la mamă la făt în timp ce se află în pântec”, a spus Tan Hak Koon, care a mai adăugat că nu există nicio concluzie clară cu privire la posibilitatea transmiterii verticale de la mamă la copil.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel