Ce SALARIU au Răzvan și Dani. Suma URIAȘĂ a matinalilor de la "Neatza"

Răzvan și Dani sunt în fața publicului, cu emisiunea "Neatza cu Răzvan și Dani", de mai bine de 12 ani, iar întrebarea despre salariul celor doi stă pe buzele tuturor. 

Răzvan Simion și Dani Oțil formează una dintre cele mai iubite echipe din showbizul românesc, prietenia lor durează de ani de zile și este extrem de profundă, iar emisiunea pe care o prezintă zilnic la Antena 1, "Neatza cu Răzvan și Dani", are un real succes cu audiențe considerabile. 

Așa cum spunea, cei doi matinali se cunosc încă de mici, din școală, de la Reșița, locul în care au copilărit, iar chimia dintre ei se observă în fiecare apariție. 

La fel ca la toate vedetele, întrebarea "care este salariul lor" stă pe buzele multora. Ei bine, se pare că Răzvan și Dani ar câștiga lunar câte 10.000 de euro și asta doar pentru emisiunea "Neatza cu Răzvan și Dani", pentru că de-a lungul anilor cei doi au prezentat și alte emisiuni și au avut și alte proiecte.

În plus, Dani Oțil deține și propria afacere care a înregistrat un profit de aproape 60.000 de lei în anul 2019, conform datelor publicate pe website-ul Ministerului Finanțelor Publice, citează evz.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel