Ce să nu împrumuți niciodată din casă: alungă fericirea și norocul

foto pexels
foto pexels

Sunt anumite lucruri care trebuie să rămână în casă. 

Potrivit ezoteriştilor, împrumutul anumitor lucruri alungă fericirea şi norocul din viaţa noastră, scrie Rador. Iată ce nu ar trebui să împumuţi niciodată altora:

Sarea

Sarea este un produs cu energie puternică şi este mai bine să nu părăsească casa noastră. Dacă iei sare de la o altă persoană, rişti să atragi probleme în dragoste, bani sau muncă. Dar dacă împrumuţi sare aproapelui tău, nu-i cere să o returneze.

Ustensilele de bucătărie

Ustensilele de bucătărie pe care le foloseşti în mod frecvent stochează energia casei şi a familiei tale. Dându-le altor oameni, te despărţi de fericirea ta. Din acelaşi motiv, ustensilele, farfuriile şi paharele deteriorate nu trebuie depozitate acasă.

Îmbrăcămintea

Hainele pe care o persoană le poartă în mod regulat sunt încărcate cu energia sa. De aceea, să le oferi, chiar şi pentru scurt timp, unor persoane de ale căror bune intenţii nu eşti sigur, este o idee proastă.

Mătura

Strămoşii noştri foloseau mătura ca amuletă împotriva spiritelor rele. Dăruind mătura altuia, te privezi de protecţie şi atragi ghinionul în casa ta.

Pâinea

Pâinea e prezentă în multe ceremonii bisericeşti. Absenţa ei este asociată cu foamea şi sărăcia, aşa că nu este bine să o scoţi din casă. 

Dacă le ai în casă, aruncă-le! 8 lucruri din gospodărie care îți aduc ghinion

Din bătrâni se zice că dacă încă mai ţii vechituri sau veselă ciobită în casă ai face bine să scapi de ele cât mai repede pentru că... aduc ghinion, necazuri şi supărări.

Dacă ți se pare că în ultima vreme nu prea ai avut noroc şi nici prea grozav nu ţi-a mers, poate că e timpul să te debarasezi de aceste 8 lucruri pe care sigur le ai în casă:

Sticlele şi borcanele goale

Borcanele goale atrag pustietatea, sărăcia și necazul. Nepalezii consideră că orice vas gol din casă soarbe psihicul și personalitatea gazdelor, lăsându-le într-o stare emoțională vegetativă. Ele sunt un simbol al sărăciei, al nimicului și al singurătăţii și nu au ce căuta în casa ta. Sfatul nostru este să calculezi precis de câte borcane vei avea nevoie la toamnă când pui murăturile şi zacusca și să scapi de borcanele în plus.

Lumânările consumate

Focul arde energia negativă a casei. Prin urmare, lumânările sunt mereu binevenite. Dar dacă le păstrezi pe jumătate consumate, energia nu dispare nicăieri, ci din contra, se concentrează într-un singur loc și capătă o nouă dimensiune. Scapă de ele, pentru că arată urât din punct de vedere estetic și nu trăim nici în perioada când fiecare capăt de lumânare contează.

Vesela crăpată sau ciobită

Vasele crăpate nu doar că te pun într-o lumină prostă în faţa musafirilor dar pot duce şi la consecințe neprevăzute. Chinezii considerau că vasele crăpate sunt consumatoare de energie și atrag sărăcia în casă. Indienii credeau că vasele sparte distrug familia, iar slavii că sunt purtătoare de ghinion.

Mătura murdară

Mătura trebuie să fie curată și să stea într-un colț curat. Ea are o încărcătură simbolică puternică și răspunde de prosperitatea în casă. Măturând gunoiul, mături și relele. Iar dacă lași mătura plină de murdărie în colțul casei, relele se adună și mai adânc în sufletul tău.

citește continuarea aici

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel