Ce poți mânca seara fără să te îngrași

Kiwi
Kiwi

Pentru unele persoane reprezintă o adevărată provocare să nu mănânce nimic înainte de culcare, pentru a nu se îngrășa. Unele alimente pot fi o soluție.

Semințe de quinoa, de dovleac sau clasicele nuci sunt pline de aminoacizi care nu îți vor face decât bine. Nucile pot regla nivelul de stres, te vor calma și îți vor induce starea de somnolență. Quinoa este un carbohidrat complex care este foarte bogat în proteine și magneziu. Îti va oferi sațietate și îți va relaxa corpul. Semințele de dovleac sunt, de asemenea, foarte sănătoase.

Cerealele integrale 100% naturale, fără adaos de zahăr sau fructe, sunt un snack perfect în miez de noapte. Biscuiții din 100% cereale integrale sunt și ei o alternativă sănătoasă, fiind o sursă bună de magneziu și vitamina B6.

Bananele reprezintă o sursă de potasiu și magneziu. Aceste două elemente merg de minune împreună și te vor ajuta să adormi mult mai ușor. Cireșele sunt și ele benefice. Poți consuma o porție mică de cireșe sau poți bea un pahar de suc natural din cireșe.

Într-un studiu desfășurat de Asia Pacific Journal of Clinical Nutrition, s-a concluzionat că persoanele care au mâncat două fructe kiwi în fiecare seară, cu o oră înainte de culcare, timp de patru săptămâni, au avut parte de un somn mai liniștit.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel