Ce diete urmează cele mai iubite vedete de la Hollywood

Până și cele mai iubite vedete la Hollywood au făcut sacrificii pentru a adopta un stil de viață sănătos pentru a putea reprezenta un model pentru fani, dar și pentru a putea lua parte la diverse proiecte. 

Dieta lui Jennifer Lopez

 

Îndrăgita vedetă nu apelează niciodată la diete stricte. Aceata a dezvăluit că nu bea niciodată alcool și face foarte mult sport, în special yoga, exerciții cardio și ridică greutăți. 

Jennifer se bazează pe motto-ul că totul trebuie să fie cu moderație, motiv pentru care atunci când vrea să slăbească mai taie din dulciuri și carbohidrați. 

Mai multe surse susțin că aceasta are întotdeauna la ea, unei de grapefruit care emite o aromă ce afectează enzimele ficatului și care conduc la taierea poftei de mâncare și la scăderea în greutate.

Dieta Angelinei Jolie

Iubia actriță urmeaza o dieta strictă și bogată în pește, carne slabă și foarte, foarte multă apă.

Pentru ea, dieta bogată în proteine și Omega-3 este cea care dă roade, dar în combinație cu sportul și consumul de apă. Meniul actriței se bazează pe pâine neagrp cu cereale, spanac, legume organice, somon, migdale și miere cu mere ca desert.

De cele mai multe ori, pentru a juca în anumite filme, Angelina a renunțat la tigări și cafea și a trebuit să mănânce doar legume fierte la aburi și lapte de soia. 

Dieta Jessicai Alba

Jessica Alba este una dintre vedetele cele mai în vogă dar nu știu mulți care sunt secretele ei. Încă de la vârsta de 12 ani, aceasta s-a decis să aleagă un stil de viață sănătos și să-și modifice dieta zilnică astfel încât să nu se îngrașe și să nu ajungă că membrii familiei ei, care erau supraponderali.  

Secretul ei stă în mese pline de vitamine, alimentație echilibrată și cel mult o ora de sport în fiecare zi.

Jessica a dezvăluit că dimineața mănâncă o omletă cu brânză și fructe, iar la prânz mânâncă o salată. Vedeta spune că a exclus din alimentație carbohidrații, pâinea și dulciurile, dar cu toate astea, din când în când, mai mănâncă un iaurt cu fructe, ciocolată sau fructe confiate. 

Dieta Oprah

Vorbind deseori cu invitații săi în emisiuni, Oprah și-a dezvăluit și ea secretele. 

Astfel, aceasta evită cât se poate de mult pâinea, orezul, cartofii și pastele și face sport în fiecare zi. 

Pentru că este fană dulciuri, se abține deseori, dar atunci când îi este foarte poftă, alege să mănânce inghețată din suc de fructe, pentru că durează foarte mult până o termină, și astfel, îi satisface nevoia de dulce. 

Un alt secret al vedetei este ceaiul verde, un produs la care apelează și alte vedete și artiști. Consumul scăzut de cofeină și menținerea nivelului optim al insulinei o ajută să slăbească.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel