EXCLUSIV  Ce a învățat Anamaria Prodan Reghecampf de la mama ei: “Viața trebuie trăită la maxim!”

A avut un an greu, cel puțin până acum. Și-a înmormântat mama, pe celebra Ionela Prodan, iar acum se reface treptat și începe să reia cursul normal al vieții de zi cu zi. 

Din toamnă, prezintă al doilea sezon al emisiunii “Gospodar fără pereche”, de la ProTV, și și-a propus să însoare câți mai mulți concurenți ai emisiunii. Ce spune Anamaria Prodan Reghecampf despre cumpăna prin care a trecut, aflați, în exclusivitate, de pe DC News.

(oar_w460)

- Ana, cum ești acum? Care este starea ta de spirit? Încerci să te refaci după moartea mamei tale… Cum te simți? Te-ai mai îndepărtat de momentul tragediei sau e încă “viu” în sufletul tău?

Sunt bine acum pentru că eu am învățat de la mama că viața trebuie trăită la maxim, trebuie să te bucuri de acest dar și să faci fiecare zi să conteze. Încerc să îmi canalizez energia către muncă și ceea ce am de făcut, asta nu înseamnă că nu simt un gol imens în suflet în fiecare zi sau că nu îmi este foarte dor de ea. 

- Ce ți-ai propus să faci pentru a păstra vie amintirea mamei tale?

Nu știu dacă mi-am propus ceva anume, cred că am făcut ceea ce ar face oricine. Am păstrat fotografii cu ea în casă, lucrurile ei, o ascult când mi se face foarte dor de ea…

(oar_w460)

- Cum te-ai îmbărbătat cu sora ta după moartea mamei voastre? V-a unit mai mult acest necaz?

Ne-am sprijinit mult una pe cealaltă cu tot ce am simțit că avem nevoie. 

- Cine ți-a fost alături în această perioadă și te-a ajutat să treci peste?

Familia mea.

- Ai avut un an greu, cum crezi că va decurge până la final? Ce ți-ai propus să faci și ce așteptări ai acum?

Cred că va decurge bine, vreau să cred că ce a fost mai greu a trecut și acum trebuie să ne concentrăm să fie bine. Avem multă treabă, avem gospodari de însurat, avem hore de jucat.

(oar_w460)

- Prezinți în continuare emisiunea de la ProTV, “Gospodar fără pereche”! Povestește-ne puțin despre noul sezon, te rog. Cum te-au surprins concurenții?

Așa este, din toamnă începem al doilea sezon “Gospodar fără pereche” și pot să vă promit că va fi spectaculos! Acest show este unul autentic, iar eu mă simt foarte norocoasă că îl prezint pentru că am ocazia să călătoresc în toată această țară minunată, văd locuri absolut superbe de care nu știam, cunosc oameni pasionați, care dau totul pentru animalele lor sau pentru legumele și cerealele pe care le cultivă. Mi se pare absolut fascinant faptul că sunt mulți băieți tineri, cu valori frumoase, care își doresc să pună bazele unei familii, să se așeze la casele lor și să împartă cu cineva toate bucuriile vieții. 

Citiți mâine partea a doua a interviului cu Anamaria Prodan Reghecampf, exclusiv, pentru DC News! 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel