Carmen Brumă: Am intrat în depresie. M-am refugiat în...

Carmen Brumă
Carmen Brumă

Carmen Brumă, partenera de viață a lui Mircea Badea, a povestit perioada în care a intrat în depresie, fapt pentru care s-a îngrășat peste 30 de kilograme fără ca ea să își dea seama.

Carmen Brumă mărturisește motivul pentru care s-a îngrășat peste 30 de kilograme și cum a reușit să scape de ele pentru a avea, în prezent, o siluetă invidiată de multe tinere din România.

Unul din cele mai bune lucruri care mi s-au întâmplat a fost că am fost grasă. Eram pe la 90 de kilograme. Mi-a picat ca o bombă să plecăm în Moscova, eu visam la America. Am intrat într-o depresie după ce am plecat. Atunci nu am ştiut că este depresie.

M-am refugiat în mâncare. Am luat 30 şi ceva de kilograme. Eu nu mi-am dat seama. Şocul acesta a fost când am luat nişte blugi şi nu am reuşit să-i trag mai sus de genunchi.

M-am înfometat şi apoi am ţinut dietă. Apoi am încercat să învăţ şi să văd ce pot să fac să slăbesc. Dacă vedeam într-o vitrină prăjituri sau ciocolată îmi dădeau lacrimile pentru că nu aveam voie să mănânc, a explicat Carmen Brumă într-un interviu acordat echipei Acces Direct, de la Antena 1. 

Carmen Brumă și Mircea Badea formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showz. Cei doi au împreună un băiețel, Vlad.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel