Care este cel mai mare defect al lui Adi Cristescu. Artistul a dezvăluit TOT / VIDEO

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Artistul Adi Cristescu a dezvăluit la Interviurile Spectacola care este cel mai mare defect al său.

Adi Cristescu este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Vedeta a muncit de mic copil pentru a ajunge omul de astăzi. Acesta a scos hit-uri pe bandă rulantă, care au ajuns în cele mai înalte top-uri muzicale. Mai mult decât atât, pe lângă voce, artistul este și un bun compozitor.

Cântărețul a colaborat de-a lungul timpului cu mari artișt de renume. De asemene multe hit-uri de succes au fost scrise chiar de el.

Adi Cristescu, despre cel mai mare defect!

Adi Cristescu a dezvăluit că cel mai mare defect al său este faptul că nu se poate trezii devreme, iar pentru un artist contează foarte mult acest lucru.

"Cel mai mare defect al meu este că nu mă trezesc devreme. Am observat în interacțiunea cu oameni din diverse domenii cî sunt cumva pe principiul că dacă nu te trezești de dimineață, nu reușești să rezolvi destule lucruri. Noi artiștii avem ceasul biologic putin altfel pentu că la ora 2, 3 noaptea când petrecerea este în toi, eu trebuie să o duc de acolo, când oamenii încep deja să își cam piardă energia, eu trebuie să vin cu un surplus de energie. Eu sunt genul care la evenimente nu stau pe scenă, îmi cânt partitura și am încheiat și am plecat. Eu cobor de pe scenă, mă duc în mijlocul publicului, dansez cu ei, facem sincroane, toate nebuniile. Plusul ăsta de energie nu îl poți avea dacă te trezești la 7 dimineața", a spus Adi Cristescu la Intervurile Spectacola.

De asemenea, Adi Cristescu a mărturisit că un alt defect este pretenția pe care o are de la cei din jur. 

"Cred că de multe ori am pretenția de la cei din jur să fie la fel de fermi cum sunt eu față de cei din jur. Eu sunt genul care se gândește la o problemă, nu numai din unghiul meu, ci și din punctul celălalt de vedere. Și am observat că puțini oameni fac chestia asta. Este greșit din partea mea să am pretenția asta", a mai adăugat artistul, pentru SPECTACOLA.RO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel