Când nu numără, Roberta tace: Vezi topul celor mai leneși deputați

roberta anastase dece
roberta anastase dece

Fostul președinte al Camerei Deputaţilor Roberta Anastase a vorbit în plen doar de trei ori în actuala legislatură. Nini Săpunaru a vorbit la două şedinţe, iar Oana Niculescu Mizil, Ludovic Orban şi Theodor Paleologu au luat cuvântul în plen doar când au depus jurământul, scrie Mediafax.

Potrivit site-ului Camerei Deputaţilor, tot la trei şedinţe ale Camerei a luat cuvântul şi Costică Canacheu, la depunerea jurământului şi la dezbaterea unor proiecte de lege, în timp ce Remus Cernea vorbit de la tribuna Camerei Deputaţilor la nouă şedinţe, din care una atunci când a depus jurământul, iar alta când a anunţat că demisionează din grupul parlamentar al PSD.

Oana Niculescu Mizil (PSD), Ludovic Orban (PNL), Theodor Paleologu (PDL), Mădălin Voicu (PSD), Eugen Chebac (PPDD), Nicu Marcu (PNL) se numără printre deputaţii care au folosit microfonul din sala de plen a Camerei doar când au depus jurământul faţă de ţară şi popor.

Nini Săpunaru (PNL), Mihai Răzvan Sturzu (PSD) şi Dan Cristian Popescu (PDL) au luat cuvântul la două şedinţe, iar Laurenţiu Chirvăsuţă (PSD) a vorbit în această sesiune legislativă de patru ori de la tribuna Camerei. Tot în patru şedinţe au luat cuvântul şi deputatul PNL Petre Roman, liberalul Daniel ChiţoiuAlexandru Nazare (PDL) şi Bogdan Niculescu-Duvăz (PSD).

Cei mai activi deputați

De partea cealaltă, Tudor Ciuhodaru (PPDD) a vorbit la 18 şedinţe ale Camerei Deputaţilor. Ciuhodaru a înregistrat, însă, un record la numărul de declaraţii politice depuse în scris la acest for legislativ - 138, având titluri precum "Ne putem aştepta la o creştere a ratei sinuciderilor". Dacă Roberta Anastase a vorbit doar în trei şedinţe ale Camerei, colega sa de partid Elena Udrea a luat cuvântul de la tribuna acestui for legislativ în şase şedinţe de plen, în timp ce democrat-liberalul Gheorghe Tinel a venit la tribuna Camerei pentru a-şi spune opiniile la 30 de şedinţe de plen. Marton Arpad (UDMR) a luat cuvântul la 29 de şedinţe, Viorel Hrebenciuc la 17, Marian Neacşu (PSD) la 35, iar actualul preşedinte al Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, la 39 de şedinţe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel