EXCLUSIV  Buşoi: ”Vaccinare direct în farmacii”. Nu mai e nevoie să mergi la medic

Europarlamentarul Cristian Buşoi a lansat varianta ca vaccinarea să se facă direct în farmacii, de către personalul specializat, fără a mai fi nevoie să ajungi la medicul de familie. 

Europarlamentarul PNL Cristian Buşoi a vorbit, în cadrul dezbaterii „Vaccinarea: ignorată în România, soluție pentru a lupta cu epidemiile prevenibile”, organizată de DC Media Group, despre varianta ca vaccinurile să poată fi făcute în farmacii, pentru a ridica presiunea de pe medicii de familie. 

"Cred că o altă discuţie ar fi şi creşterea accesului la vaccinare. Există o propunere care a fost făcută în spaţiul public şi care merită dezbătută, în ce măsură ar putea să se facă vaccinarea inclusiv în farmacii. Evident, cu personal medical şi păstrându-se nişte condiţii de manevrare şi de siguranţă foarte clare. Dar s-ar putea ca la un moment dat medicii de familie să fie excedaţi de munca pe care oricum o au de făcut şi nu doar cea legată de vaccinare. Iar dacă se va merge pe o vaccinare mult mai largă şi mai ofensivă, sigur că şi aceasta poate fi o soluţie", a declarat Cristian Buşoi.

Detalii în video: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel