EXCLUSIV  Bunic și nepot, scenă CUTREMURĂTOARE în cabinet. Dr. Gindrovel: Am avut o durere în suflet

Vaccin
Vaccin

Dr. Gindrovel Dumitra, coordonatorul Grupului de Vaccinologie al SNMF a vorbit despre ce-i spun bunicii care vin cu nepoţii la vaccinat. 

Dr. Gindrovel Dumitra, coordonatorul Grupului de Vaccinologie al SNMF a povestit, în cadrul dezbaterii online  „Săptămâna mondială a imunizării - săptămâna speranței în lupta cu epidemiile”, organizată de DC Media Group despre faptul că, de multe ori, părinţii şi bunicii nu se vaccinează din lipsa banilor, preferând să strângă pentru a-şi vaccina copiii sau nepoţii. 

"Mă bucur foarte mult atunci când văd în cabinetul meu că îmi vin bunicii cu copiii. Bunicii care îmi aduc nepoţii la vaccinare. Dar în momentul în care le spun bunicilor, ‚uite, acest vaccin pneumococic conjugat ai putea să ţi-l fac şi matale, pentru că astfel poţi să trăieşti mai mult alături de nepoţi’ am o durere în suflet atunci când bunicul respectiv îmi spune: ‚domnule doctor, îmi pare rău, nu pot să cumpăr pentru mine, dar aş prefera să cumpăr mai multe vaccinuri pentru copilul pe care vi l-am adus acum aici’. Suntem, de multe ori, puşi în situaţia de a alege; să sperăm că acest act normativ va aduce o rezolvare pentru această situaţie pe care v-am povestit-o. De aceea am exclamat, mai devreme, ‚În sfârşit!’", a povestit dr. Gindrovel Dumitra.

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel