Urmărește emisiunea live


Bundesliga, gata de REVENIRE pe 9 mai. Toate detaliile

Fotbalul a fost oprit în toată lumea de pandemia de Covid-19, iar ligile mari și competițiile au fost suspendate.

Fotbalul a fost oprit în toată lumea de pandemia de Covid-19, iar ligile mari și competițiile au fost suspendate, conform BBC. Cu toate acestea, Bundesliga, prima ligă germană, abia așteptă să revină, fără spectatori, în luna mai.

Germania a fost pionieră când vine vorba de reacțiile la epidemia de coronavirus. Programul țării s-a bazat pe testări riguroase, iar morțile au fost mult mai puține decât în cele mai afectate țări ale lumii.

DFL vrea să ducă sezonul la capăt

Liga Germană de Fotbal (DFL), responsabilă de operarea Bundesligii și celei de-a doua divizii, este determinată să ducă la capăt acest sezon. Cele 36 de cluburi profesioniste de fotbal s-au întâlnit, joi, pentru a discuta reluarea fotbalului de luna viitoare.

Cu toate acestea, autoritățile sportive din Germania încă mai au de rezolvat câteva dileme uriașe până când vor putea să dea drumul la fotbal, în spatele porților închise.

Ligile sunt gata. Este rândul politicienilor germani

„Dacă începem pe 9 mai, suntem gata. Dacă se întâmplă mai târziu, vom fi gata din nou", a spus explicat directorul executiv DFL, Christian Seifert.

„Pentru noi, ceea ce contează este ce decid politicienii. Nu noi vom decide pentru noi. Jocurile fără spectatori nu sunt ce vrem – însă, pe moment, este singurul lucru posibil", a adăugat el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel