Brigitte Sfăt, despre noul scandal cu Ilie Năstase: “Valoarea relației noastre a constat în …”

Telenovela dintre Ilie Năstase și Brigitte Sfat continuă! 

După ce, în plin proces de divorț, încă soția lui Năstase, Brigitte, a anunțat pe rețelele de socializare că are o nouă relație, plecând între timp cu iubitul într-o vacanță în Turcia, fostul tenismen pare să-i fi dat “dezlegare”. Apoi, la scurt timp, Ilie Năstase a fost implicat într-un nou scandal și reclamat la Poliție de mai tânăra sa soție pentru faptul că ar fi intrat pe geam în casa ei din județul Ilfov, de unde ar fi luat o cheie de la o casă de vacanță, dar și mai multe genți cu haine. În casa unde locuia Brigitte după separarea de marea vedetă se afla doar o menajeră. Potrivit Antena 3, Ilie Năstase ar fi negat acuzațiile, însă Brigitte a ținut să precizeze câteva lucruri cu privire la acuzația făcută, specificând faptul că este de neiertat ceea ce se întâmplă.

(oar_w460)

(oar_w460)

“Pentru că astăzi în presă au apărut foarte multe versiuni a incidentului petrecut în casa mea din Pipera, doresc să dau următoarele lămuriri: Faptul că mi s-au sustras bunuri din locuința proprie dobândită după semnarea partajului și care îmi aparține EXCLUSIV, nu este lucrul care mă deranjează, ba mai mult, îmi dau seama că din punctul dânsului de vedere, valoarea relației noastre a constat în 9 perechi de pantofi Valentino, 4 genți foarte renumite și câteva tablouri cu semnătură. Ceea ce mi se pare de neiertat și nu pot admite, este faptul că o femeie de 50 de ani, a fost terorizată și a îndurat un adevărat calvar psihic, aceasta suferind un atac de panică, fiind nevoie de intervenția echipajului de urgență.

Faptul că în lipsa mea (eu aflându-mă în Turcia) s-a intrat în casă, sarindu-se gardul, și apoi pe geam, este șocant să se întâmple încă în 2018. Mai ales atunci când toate acestea sunt din partea persoanei cu care ai împărțit cele mai frumoase momente timp de 7 ani.... ”, este mesajul postat de Brigitte Sfăt pe pagina sa de Facebook.

(oar_w460)

Înainte de a izbucni scandalul, Brigitte a făcut alte precizări pe rețelele de socializare, mesaj care probabil nu i-a picat deloc bine lui Năstase. În plus, aceasta a anunțat că are un nou iubit și că soțul ei este liber să își refacă viața.

"Dragii mei, după cum știți, în februarie am decis să întroduc divorțul, iar în tot acest timp am încercat, în nenumărate rânduri, să reparăm ceea ce nu mai mergea în căsnicia noastră. Din păcate, poate și datorită temperamentului nostru puternic, acest lucru nu a fost posibil. Drept pentru care, în momentul actual eu am decis să merg pe alt drum și am început o altă relație. Din acest moment, Ilie este la fel de liber să își refacă viața. Vreau să îi mulțumesc incă o dată pentru faptul că a fost cel mai magnific bărbat din viața mea, că alături de el m-am simțit iubită ca o adevarată prințesă și îi doresc, sincer, să fie fericit", a scris Brigitte pe contul personal de Facebook. 

  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel